Beskrivning

1. "Star Wars: The Force Awakens": Återvänd till galaxen långt, långt borta med denna episka fortsättning på den älskade Star Wars-sagan. Med nya hjältar och skurkar samt återkomsten av klassiska karaktärer som Han Solo och Leia, erbjuder denna film storslagen action, fantastiska specialeffekter och en gripande berättelse som fängslar både nya och gamla fans.

2. "Teenage Mutant Ninja Turtles": Följ de ikoniska brottskämpande sköldpaddorna Leonardo, Michelangelo, Donatello och Raphael när de bekämpar ondskans krafter i New York City. Med actionfylld strid, humor och nostalgi är detta en perfekt film för både trogna fans och nya tittare som vill uppleva äventyret.

3. "Pacific Rim": En visuellt spektakulär sci-fi-actionfilm där gigantiska robotar, styrda av människor, slåss mot monstruösa varelser från havets djup. Regisserad av Guillermo del Toro, bjuder denna film på hisnande strider, imponerande specialeffekter och en kamp för mänsklighetens överlevnad som håller dig på kanten av din stol.

4. "Hellboy: The Golden Army": Följ den demoniske hjälten Hellboy i ett nytt äventyr fyllt med mytiska varelser och episka strider. Med sin unika blandning av mörk fantasy och humor, regisserad av Guillermo del Toro, är detta en film som erbjuder både visuellt slående scener och en gripande berättelse.

5. "Sons of Anarchy: Season 1": Upplev den spännande början på denna kritikerrosade dramaserie om en motorcykelklubb som navigerar genom kriminalitet, lojalitet och familjedrama. Med starka karaktärer och intensiva intriger är denna första säsong en fängslande introduktion till en värld där varje beslut kan få dödliga konsekvenser.

....................................''

BETALNINGSINFORMATION:

Betalning Inom 3 bankdagar med Swish, PayPal eller till konto i Swedbank. Betalningsanvisning finns i traderas automatiska vinnarmail.

FRAKTINFORMATION:

Skickas med Postnord brev - ej spårbart. Jag ansvarar inte för postens hantering. Önskas spårbar försändelse så kostar det 51:- med Postnord eller 59:- med Schenker.

Samfrakt går utmärkt att ordna om du vinner flera auktioner

Objektnr 633682051

Visningar 60

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 18 jun 23:42

5 DVD-FILMER ACTION/SCI-FI

Pris

25 kr

DVDFLIX

Bleket, Sverige

DVDFLIX

Verifierad

1 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?