Beskrivning

    1. "The Ninth Gate": En mystisk thriller regisserad av Roman Polanski, där en bokhandlare, spelad av Johnny Depp, utforskar en obehaglig värld av ockulta hemligheter och farliga konspirationer.
    2. "P.S. I Love You": Ett gripande romantiskt drama där Hilary Swank navigerar genom sorg och läker genom kärlek, medan hon följer en serie brev från sin avlidne make, spelad av Gerard Butler.
    3. "Den Svarta Dahlia": En mörk och intrikat film noir-thriller baserad på verkliga händelser, där två detektiver utreder det brutala mordet på den legendariska Hollywood-skådespelerskan Elizabeth Short.
    4. "Helens små underverk": En hjärtevärmande komedi där Kate Hudson upptäcker sin mammas önskelista och ger sig ut på en resa för att uppfylla hennes drömmar och önskningar.
    5. "Emma": En charmig och tidlös Jane Austen-adaption som följer Emma Woodhouse, en självsäker ung kvinna som får lära sig lektioner om kärlek och livet på landsbygden i 1800-talets England.
    6. "Cinderella Man": En gripande biografisk film som berättar historien om den boxaren Jim Braddock, spelad av Russell Crowe, och hans kamp för att återhämta sig från motgångar under den stora depressionen.
    7. "Evening": En gripande drama som väver samman berättelser om kärlek och förlust över flera generationer av kvinnor, med en stjärnspäckad ensemble bestående av Meryl Streep, Glenn Close och Claire Danes.
    8. "Berätta inte för någon": En nervkittlande fransk thriller där en läkare, spelad av François Cluzet, blir misstänkt för mordet på sin fru och tvingas försöka bevisa sin oskuld.
    9. "Factory Girl": En biografisk film som skildrar livet och karriären av den ikoniska konstnären och socialiten Edie Sedgwick, spelad av Sienna Miller, och hennes förhållande till konstnären Andy Warhol.
    10. "Inga Tårar": En svensk dramafilm som utforskar komplexa relationer, familjehemligheter och förlåtelse när en kvinna återvänder till sin barndomsstad för att begrava sin mor och möter sitt förflutna.
    Denna imponerande samling av filmer erbjuder en mångfald av genrer och berättelser som kommer att tilltala en bred publik. Från spänning till romantik och drama till komedi, finns det något för alla i denna fantastiska samling.
..........................................................................................................................''

BETALNINGSINFORMATION:

Betalning Inom 3 bankdagar med Swish, PayPal eller till konto i Swedbank. Betalningsanvisning finns i traderas automatiska vinnarmail.

FRAKTINFORMATION:

Skickas med Postnord brev - ej spårbart. Jag ansvarar inte för postens hantering. Önskas spårbar försändelse så kostar det 51:- med Postnord eller 59:- med Schenker.

Samfrakt går utmärkt att ordna om du vinner flera auktioner

Objektnr 633681049

Visningar 38

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 18 jun 23:19

DVD 10 PACK (Blandad)

Pris

25 kr

DVDFLIX

Bleket, Sverige

DVDFLIX

Verifierad

1 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?