Beskrivning

* Spelet är ett oanvänt originalspel som ligger i en inplastadoriginalask av DVD-typ.

Virtua Cop 2
Betyg: A

Vilken otroligt spel Virtua Cop 2 är! Denna utmärkta uppföljareär ett av de bästa lightgunsspel som någonsin gjorts. Grafiken ärhar förbättrats från det första spelet, med en mycket bättrevariation av fiender. Du kan nu skjuta och skada stora delar avlandskapet. Men den i särklass mest imponerande aspekten av dettaspel är bilkörningssekvenserna. Du känner verkligen att du har enshootout under en biljakten!

Virtua Cop 2 är också mer utmanande än den första, med flergisslan som kommer i vägen. Spelet är längre och det intressantalandskapet innehåller varuhus, ocean liner, och en tunnelbana. Dukan välja din väg genom spelet, vilket ökaromspelmöjligheterna.

Spelintroduktion
Du går igenom en totalt tre stages och skjuter allt som rör sig (utom gisslan). Det finns tre hela stages som du kan besegra i valfri ordning och efter att du klarat alla tre får du kämpa mot den sista bossen på den fjärde och sista stagen.

Game Play
Virtua City är i trubbel igen. När du spelar som en av de två heroiska poliserna sätter du ditt liv på spel medan du städar upp i röran av avskum i staden. Detta spel är mer utmanande än den ursprungliga, eftersom stagerna är längre och det finns tuffare fiender att bekämpa.

Smidiga kontroller med hjälp av din PC-mus (eller lightgun).

Systemkrav:
Win 98 / ME / XP (Funkar även till många nya datorer.)
Processor: 133 MHz

Förskottsbetalning till bankkonto, via Tradera, Swish ellerPayson inom en vecka efter avslutat köp.
Frakt tillkommer eller hämtas i Lund.

Objektnr 632584519

Visningar 32

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 7 jun 13:26

Virtua Cop 2 / klassiskt PC spel / NYTT inplastat <----

Pris

46 kr

amanda010101

Lund, Sverige

5.0

Verifierad

88 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?