Beskrivning

* Spelet är ett oanvänt originalspel som ligger i en inplastadoriginalask.

Det är lättare att starta ett krig än det är att avluta ett. -Napoleon Bonaparte. Detta uttalande är tusentals Sudden Strike fans överens om! Mennu kan du sluta att oroa dig, kriget fortsätter med Sudden StrikeII. Ta kontroll över Tyska, Ryska, Engelska, Amerikanska och Japanskatrupper på slagfält över hela världen. Upplev de simulerade slagen från Andra Världkriget, nu merrealistiskt än någonsin tidigare. Styra slagen i 'real time mode'på land, i vatten och i luften med mer än 50 nya 'units'. Du kan välja mellan att kämpa mot datorns AI (i 5 stora kampanjer)eller mot andra 'levande generaler' på internet.

Game features:
- 5 spelbara nationer: Tyskar, Ryssar, Engelsmän, Amerikanare ochJapaner.
- Mer än 40 uppdag i 5 olika kampanjer eller särskilldascenarier.
- Real-time mode
- Mer än 50 nya units -Styrbara båtar som gör att du kan korsafloder och sjöar.
- Alla units i fordon kan styres och tagas till fånga.
- Nytt kommando system som ökan infanteriets förmåga att reagerafortare.
- Nytt väder system: Skicka dina trupper genom regn och snö.
- Nytt multiplayer system och GameSpy support
- Utvecklad och användarvänlig editor ger spelet oändligamöjligheter för att bygga egna kartor uppdrag.
- Broar, hus, träd och andra objekt kan sprängas i bitar.
- Mer än 1000 units per scenario, där bland: Snipers,Submachine-gunners, Bazooka units, Commandos, OfficersAnti-Aircraft och Anti-Tank artillery, Howitzer, Katyusha rocketlauncher,Tiger, Panther, Stürmtiger, Panzer II/III/IV ochKöningstiger Type 3 chi-nu, type 1 chi-ke, 2597 te-ke, 2597sinkhoto, 2597 chi-kha, 2595 kha-go, 2595 ho-gi, 2592 tk, 2589ozu
-Transport och "medical vehicles".

Kriget är långt ifrån avslutat...

Saxat från recension av spelet där det fick högt betyg:
Sudden Strike II

CDV är ett förlag som nu är synonymt med top notch strategispel.Och det var bara en kort tid sedan de var nykomlingar på RTSscenen. Med lanseringen av två lysande titlar ändrades detta dock.Cossacks och Sudden Strike gjorde så att RTS-genren fick sätta sigupp och ta notis. Tiden för småskaliga strider som det endaalternativet för RTS fans var nu över. För fans av andravärldskrigetspel var Sudden Strike en gudagåva. Hundratals män attkontrollera, massor av fordon och gigantiska terrängkartor för attkunna genomföra din taktik visade sig vara de ingredienser som varnästan för oemotståndligt för RTS fans och titeln var välförtjänt,en stor framgång. Otroligt har vi nu uppföljaren, Sudden Strike II,på vårt skrivbord.

Får se om den är lika bra som originalet?

De av er som kämpat med det ursprungliga spelet, inklusive jagsjälv, kommer att vara glada över att höra att det nu finns fyrasvårighetsgrader, Rekryt, Menig, Officer och General.

Du kan fortfarande inte gå ut med alla vapen dragna, eftersomdetta kommer att ge en hel del förluster och dödsfall, men dukommer att ha mer utrymme för misstag och chansen att rätta tillmisstag finns i de lättare svårighetsgraderna. Terrängen är nubetydligt mer interaktiv och detta har stora konsekvenser för denstrategi som behövs för att överleva.

Järnvägar och flygplan kan användas men du måste ha en fulltfungerande järnvägsspår eller landningsbana för att använda tågeller lyfta i ett flygplan. Om banan blir förstört medan dittflygplan är i luften kan du inte landa tills den är fixad.Naturligtvis kommer man att tänka på sabotage och man kan användadet till sin fördel lika lätt som det kan användas mot dig.

Spelet har totalt 40 uppdrag. Det finns fem kampanjer förTyskland, Japan (den japanska är spelbara för första gången),Storbritannien, USA och Sovjetunionen. Kampanjerna har alla gjortsmycket fint och de som har koll på krigshistoria, bland er, kommersäkert att känna igen några av de större strider som harreplikerats i kampanjerna. Singeluppdragen är också mycket bra ocherbjuder en paus från kampanjerna.

Sudden Strike II tar över från originalet som det största 2avärldskriget RTS-spelet du kan köpa. Det liknar lite denursprungliga Sudden Strike men mycket djup och förfining har lagtsner i spelets gamplay. Inget annat spel sätter dig i mitten avandra världskriget som Sudden Strike II.

Overall Game Rating: 9.2/10

Systemkrav:
Win 98/ME/2000/XP (Funkar även till många nya datorer.)
P2 500 MHz

Förskottsbetalning till bankkonto, via Tradera, Swish eller Payson inom en vecka efter avslutat köp.
Frakt tillkommer eller hämtas i LUND.

Objektnr 631061766

Visningar 24

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 23 maj 10:08

Sudden Strike2 / PC spel / NYTT inplastat <----

Pris

48 kr

amanda010101

Lund, Sverige

5.0

Verifierad

87 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?