Beskrivning

* Spelet är ett oanvänt originalspel som ligger i en inplastadoriginalask av DVD-typ.

Universe at War: Earth Assault är ett episkt sci-fi RTS-spel iden närmaste framtiden på jorden. Hemska och starka främmandekrafter har tagit sitt galaxomfattande krig till vår planetsdörr...

Rädda världen eller förstör den när du tar befälet över fleraunika fraktioner med superkrafter och spektakulära enheter.Kontrollera massiva främmande krigsmaskiner som är heltcustomiserbara. Universe at War: Earth Assault har storskaliglandområdesförstöring håller i sig - jämna en stad med marken ochnär du kommer tillbaka, kommer området fortfarande att vara enrykande ruin. Här är dock miljöerna som du kämpar för, nära ditthem, medan du för krig över välbekanta landmärken och städer påJorden.
Hela världen är i ditt kommando, när du hanterar resurser, arméeroch territorier i realtid strategisk mode. När dina hjältar lederdina styrkor in i fiendens territorium, kommer du dras in itaktiska strider i snabbt tempo där tonvikten ligger på strid ochaction.

Universe at War: Earth Assault har en innovativ ny multiplayersom har inspirerats av dagens bästa MMOs och konkurrenskraftigaonlinemiljöer. Varje av spelets fraktioner har unika vägar tillseger med helt olika spelstilar, så spelare från hela världen kanslåss i persistent-style onlinekampanjer.

Features:.
* On-the-fly customization gör att du kan anpassa dig dynamiskttill din motståndare och på så sätt höja insatserna i striden
* Unika multiplayerresultat och modes som är nya förRTS-genren
* Miljöförstöring och manipulation som håller i sig i världen
* Dubbla lager av taktisk och global gameplay
* Särskilda hjälteenheter
* Massivt stora enheter som överskuggar konventionellaRTS-enheter
* Real-world, moderna miljöer
* Tre unika fraktioner, plus den inledande militära fraktionen, somspelare kan styra när de lär sig spelet
* On-demand gränssnitt som inte rör till din översikt överstriden


Saxat från nätet där spelet fick mycket högt betyg 8,7 av 10 :

Från Petroglyph Games kommer deras senaste satsning som är ettstrategispel i realtid, Universe at War: Earth Assault. Visstbranschen överfulla med RTS spel, men detta verkar som det kan genytt liv i en annars utsliten genre. Låt oss ta reda om så ärfallet...

Spelet utspelar sig år 2012, då en mäktig utomjordisk kraft,känd som Hierarkin, anländer till jorden och lanserar en massivkampanj mot planetens befolkning.
Med mycket färre styrkor och överväldigade av en teknisktöverlägsen fiende, tvingas hela mänskligheten fly vid åsynen avHierarkin. Inledningsvis tar att du befälet över splittraderesterande mänskliga styrkorna, som helt enkelt kämpar för attöverleva. Mitt i all förvirring och med rapporter om svåramänskliga förluster över hela världen, kommer en ras av medvetnamaskiner som kallas Novus in i striden också. Även on de ärfientliga till Hierarkin har Novus inte visat sin sanna syfte förmänskligheten, ännu.

När dessa två främmande arter slåss med varandra medan jordensbefolkning hukar sig kommer ett helt nytt hot ... Nog sagt, trorjag. Vi vill inte förstöra resten...

En av de väsentliga delarna i ett spel (vare sig det är enshooter, strategi eller på annan genre) är en anständigt handlingoch intrig, tilltalande centrala karaktärer och ett engagerandeuniversum. Universe at War har allt detta.

Single-playerdelen av spelet är uppdelat i tre viktigakampanjer, som var som följer en annan ras. Detta låter ganskamycket som standardkonceptet i nästan alla andra RTS på marknaden....men det bästa med UAW är kampanjerna betonar unika förmågor förvarje ras, vilket ger dig gott om utrymme att experimentera medstridstaktiken. Enkelt uttryckt, varje ras utlöser en nyspelstil.

När det gäller enheter i allmänhet, kan man säga Petroglyphgjort ett fantastiskt jobb. När du krockar med fienden påslagfältet, kommer du att märka att dina mest kraftfulla enheterhar parats ihop med en helt annan och lika kraftfull enhet i dinmotståndares led.
Hjälteenheter kommer att följa med dig i varje kampanj. Varjehjälte har en uppsättning särskilda krafter för att levereradödliga attacker över flera motståndare, hantera skador till ettspecifikt mål och så vidare. Detta element bidrar också till denövergripande kvaliteten av spelet.

När du når den tredje kampanjen kommer du låsa upp entredje spelbart ras - Masari. Vid denna punkt, övergårsingle-player från en traditionell kampanj till en mer öppenerövra-världen med öppet slut-strategi. Du väljer territorier duvill erövra, medan striderna utkämpas i realtid.

Detta är verkligen den bästa delen av Universe at War. Varjekampanj känns ny och annorlunda, så att du inte kommer att bliuttråkad.

AI:n fungerar bra över hela single-playerspelet. Det ger sällandig en chans att ta en paus och kommer att tvinga dig att varaalert och ändra din krigstaktik medan du spelar.

Universe at War lyser verkligen när det kommer till grafik. Isjälva verket har det allt som behövs för göra det aktuellt. Denövergripande kvaliteten på designen syns verkligen, spelarna kommeratt märka de detaljerade och väl animerade enheterna, coolaexplosionerna och annat modernt visuellt godis. I en anda av sitttidigare arbete, Empire at War, har Petroglyph gjort mer än ett brajobb med grafiken.

Multiplayer är verkligen underhållande, speciellt när du harbemästrat alla fördelar av en viss ras. Du hittar de vanligaSkirmishlägena, som är roliga också. Conquer-the-world läget ärhöjdpunkten av multiplayer dock där spelarna slåss om enskildaterritorier över hela världen.

Universe at War: Earth Assault är ett mycket bra real-timestrategy spel du bör prova. Än en gång har herrarna och damerna påPetroglyph inte gjort någon besviken.

Betyg av 10,0
8,7 Mycket bra

Systemkrav:
Win XP / Vista (Funkar även till många nya datorer.)
P4 2.0 GHz
512MB RAM
6 GB HDD

Förskottsbetalning till bankkonto, via Tradera, Swish ellerPayson inom en vecka efter avslutat köp.
Frakt tillkommer eller hämtas i LUND.

Objektnr 631058993

Visningar 33

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 23 maj 09:32

Universe at War: Earth Assault/ Episkt PC spel / NY <----

Pris

60 kr

amanda010101

Lund, Sverige

5.0

Verifierad

87 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?