Beskrivning

Ny produkt direkt från leverantören!Vi går tillbaka till där allt började. Efter brädspelen Resident Evil 2 (2019) och Resident Evil 3(2021) tar Resident Evil: The Board Game (2023) den olycksbådande Spencer Mansion till bordsskivan i en skrämmande öppen världskampanj. Baserat på 2002 års remake av det ursprungliga Resident Evil-videospelet, är Resident Evil: The Board Game ett kooperativt överlevnadsskräckbrädspel för 1-4 spelare.

Byggd på överlevnadsskräckmotorn från de två föregående brädspelen, Resident Evil: The Board Game introducerar en rad nya och uppdaterade mekaniker för att hålla dig på tårna. Lös geniala nya pussel för att låsa upp dörrar, bygga herrgårdskartan när du utforskar, skicka icke-spelare karaktärer på värdefulla uppdrag och mer. Installationen går snabbt eftersom varje scenario börjar med några få brickor. När du utforskar och öppnar dörrar kommer du att bygga ut kartan, öppna nya vägar och upptäcka användbara föremål ... och dödliga fiender.

Resident Evil: The Board Game är ett kampanjspel som kan spelas över 27 timmar, där varje beslut räknas och får långtgående konsekvenser. Varje resurs måste hanteras, varje kula räknas. Att slåss är inte det enda sättet att överleva. Du måste bestämma när du ska attackera och när du ska fly. Men du får inte alltid ett val! Allt eftersom din kampanj fortsätter kommer herrgården att utvecklas och risknivån kommer att stiga. Spänningen och möteslekarna kommer att förändras, lägga till mystiska nya kort och ändra effekterna av gamla kort för att göra dem ännu farligare. Men effekter uppstår inte bara med tiden. Spänningskort kan ändra fiendens beteenden när som helst, vilket gör dem mer dödliga från en tur till en annan.

Kort om tid? Varje Resident Evil: The Board Game-scenario är också spelbart som ett 60-90 minuters one-shot, för småskaliga mardrömssessioner.

I mörkret ligger din rädsla. Kan du bekämpa dem och överleva?
Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 629741156

Visningar 250

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Resident Evil the Board Game 8.5 på Board Game Geek

Pris

1 099 kr
Annonsen är avslutad

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

6 971 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?