Beskrivning

Ny produkt direkt från leverantören!Otrolig! Den skiftande tjuven som opererar ostört sedan månader är på väg att gripas! Efter många misslyckanden har ett team av detektiver ett hemligt vapen: ett vittne. Men detta vittne är ganska konstigt; han minns ingenting om brottslingens utseende, men han vet allt om deras vanor och beteende. Kommer utredningsgruppen att kunna ta reda på brottslingen endast utifrån dessa element?

I Insoliti Sospetti ("Ovanliga misstänkta") är en spelare vittnet och de andra spelarna spelar rollen som utredningsteamet. Vittnet känner till den skyldiges verkliga identitet och försöker få laget att träffa den endast med sina svar. Teamet ställer frågor till vittnet och, beroende på hans svar, kommer de att utesluta de oskyldiga misstänkta efter att spelarna har diskuterat vad de lärt sig.

Insoliti Sospetti kan också spelas tävlingsmässigt eller i samarbete (lag vs lag). I det senare fallet skapas ett rutnät med tolv misstänkta. Varje runda avslöjar laget ett frågekort och vittnet måste svara ja/nej. Enligt svaret måste teamet ta bort misstänkta tills endast den skyldige finns med i styrelsen.

—beskrivning från förlaget
Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 629743070

Visningar 51

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Unusual Suspects 6.4 på Board Game Geek

Pris

199 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 017 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?