Beskrivning

Ny produkt direkt från leverantören!Call to Adventure: Stormlight är ett fristående spel med 120 kort som innehåller allt du behöver för att spela. Baserat på verk av Brandon Sanderson, denna expansion, och andra att följa, lägger till nya utmaningar, nya öden och nya vägar att följa.

Call to Adventure är ett hjälteskapande spel som kombinerar strategi och berättande. Det liknar vissa "tableau-byggande" spel där du skapar ett kungarike eller civilisation, men i det här spelet bygger du en karaktär. Varje spelare börjar med kort som definierar din hjältes ursprung, motivation och öde. Under spelets gång övervinner du utmaningar och får egenskaper. Det är ett spel med poäng och en klar vinnare, men höjdpunkten i varje spel är att berätta din hjältes historia i slutet.

-beskrivning från förlaget
Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 629742729

Visningar 160

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Stormlight Archives 7.0 på Board Game Geek

Pris

379 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 017 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?