Beskrivning

Ny produkt direkt från leverantören!War Chest är ett helt nytt stridspel med byggande direkt från en påse

I början av spelet, höjer du ditt banér och tar olika enheter i din armé, som du sedan använder för att inta nyckelpositioner på brädet. För att lyckas i War Chest måste du lyckas styra inte bara dina arméer på slagfältet, utan även de som väntar att på att komma ut.

Varje runda drar du tre unit-coins från din påse, därefter turas man för att använda dem i händelser. Varje mynt visar en militär enhet på sidan och kan användas för en av flera handlingar. Spelet tar slut när en spelare – eller ett lag i fallet med en fyra spelare – har placerat alla deras kontrollmarkörer. Den spelaren (eller laget) vinner!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 629730525

Visningar 94

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

War Chest 7.9 på Board Game Geek

Pris

469 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

6 961 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?