ChristinaWrba

ChristinaWrba

|Samfrakt 7 dagar

Om

Katrineholm | Reg. July 2023

Hej på er jag är en tjej från lilla Katrineholm som älskar smink och skönhetsprodukter och som tycker det är en rolig hobby att sälja lite på Tradera .
:)

Jag lägger upp nya annonser varje månad. När annonserna tar slut håll utkik från den 1:a varje månad där jag kommer kontinuerligt lägga upp nya produkter också. Kolla gärna också mina icke sålda om det nåt som intresserar dig annars brukar jag lägga upp dem igen nästa månad som inte blev sålda den här månaden.
Jag svarar gärna på alla dina frågor :)
Jag kör alltid samfrakt spelar ingen roll hur mångar dagar som har gått , som går alltid att fixa även om enligt Tradera samfraktsdagar har gått ut för jag har redan valt de flesta samfraktsdagar som Tradera erbjuder. Men skriv bara ett kort meddelande så vet jag o sparar under dina produkter tills du känner dig nöjd.
Har samfraktsdagar gått ut så lägger jag bara 0 kr frakt på den andra beatällningen o skickar i samma paket. :)
De riktigt dyra produkter brukar jag skicka spårbart men om man vill ta risken så kan jag självklart skicka med frimärke om det är ingen stor produkt o kräver annan fraktsätt.

Postnords frakt
Upp till 50g 18 kr frakt
Upp till 100 g 36 kr frakt
Upp till 1 kg 51 kr frakt
Mer än 1 kg 59 kr

Kan alltid skicka med DHL (55 kr och uppåt) eller DB Schenker (59 kr o uppåt med försäkring upp till 5000) ocksä
Säg bara till
Så kan jag ändra det! :)

Tack snälla ni för alla era köp!

Finns lite vikt kvar i kuvert brukar jag skickar med en söt överraskning. Men inte om det skulle påverka fraktkostnader för er, jag vill hålla dem så låga jag kan för alla! Så kommer inget gott o sött så är vikten av produkten för mkt för att kunna skicka med :)

Köper själv saker från Tradera o är alltid glad när jag får samfrakt eller låga fraktkostnader :)

Och nästan allt går att lösa med varandra säg bara till om det är nåt!

Skulle jag har semester och vara bortrest kommer jag skriver det i mina annonser och här på min presentation så ni vet om det skulle ta längre tid att posta annars brukar jag posta senast dagen efter ibland redan samma dag beroende på hur jag jobbar och om jag hinner hem packa o skicka, men dagen efter är nästan en garanti efter din betalning har kommit in såklart. Om jag är inte sjuk eller något annat händer i livet såklart. Men då hör jag av mig isåfall! Så det brukar vara snabb leverans beroende på posten såklart och var i Sverige du befinner dig :)

Jag är ingen storsäljare bara det en liten hobby och intresse av mig. Får se hur det går :)

/Xoxo Christina