Beskrivning

Dina fransar kommer att nå en helt ny nivå med PÜRs mirakelmascara! Den är berikad med arganolja, en banbrytande formula som omsluter varje frans med näring. Den är en explosion av färg som bygger upp maximalt och ger en fuktig lyster. Laddad med E-vitamin, antioxidanter samt Omega-3 och Omega-9-fettsyror; en naturlig superingrediens som ger fukt och skyddar fransarna från synliga skador och fuktförlust.
Varje frans täcks perfekt, ända in i inre ögonvrån, med den nya exklusiva borsten som garanterar ett klumpfritt resultat.

Applicering:
Börja utmed fransroten och kamma borsten genom både övre och undre fransarna med långsamma strykningar. Upprepa flera gånger.

Tips från PÜR:
Undvik att pumpa mascaran så torkar den inte ut.

Samfrakta och försöker alltid hitta billigaste eller bästa fraktalternativ till er. Kolla gärna mina andra annonser också :) om ni vill jag ska samfrakta och det tar längre än de dagar som angetts av Tradera som är max 7 dagar, så kan vi kommer överens att avvakta o vänta in så ni slipper betala dyra fraktkostnader och jag kan samfrakta allt Säg till isåfall :)
Säg till om du vill byta till DHL eller DB Schenker det inga problem alls :-)

Objektnr 633764983

Visningar 39

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 2 jun 21:47

PÜR Cosmetics Mascara med Argan Olja Big Look, färg: SVART, nypris: 325kr,nytt!

Utropspris

|0 Bud

129 kr

Slutar om

ChristinaWrba

Katrineholm, Sverige

5.0

ChristinaWrba

Verifierad

Toppsäljare

430 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?