Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 7-9 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

Var beredd att hålla all din utsökta mat fräsch och redo att njuta av. Denna matvärmare på 8 liter är inte bara lämplig för kommersiellt bruk, utan också lämplig för hemmabruk.

Bufféservrarna och varmarna är perfekta för cateringevenemang, familjesammankomster, banketter, bröllop, självbetjäning och mer.

Funktioner och detaljer:

- VARM & FÄRSK: Detta 6-pack med skavskålar håller alla dina favoriträtter varma. Med stöd av ett bränsleställ kan våra skavskålar värma en mängd olika livsmedel samtidigt som de behåller sin fräscha smak. Dessutom kan du lägga till isbitar i vattenskålen för att hålla din mat sval.

- Riklig 8-kvartskapacitet: Du har gott om plats för alla dina läckra godsaker! Varje skavrätt levereras med en mattallrik i full storlek som enkelt rymmer upp till 8 liter rykande heta aptitretare, förrätter eller sidorätter för att servera minst 8 personer (singel).

-Livsmedelsklassat rostfritt stål: Tillverkat av uppgraderat SS201, med spegeleffekt, lätt att underhålla och rengöra. För enkelhetens skull kan locket placeras på gångjärn. Produkten kommer med vikbara ben för enkel packning, transport och förvaring.

- KOMPLETT TILLBEHÖRSSET: Detta set innehåller 12 bränsleställ (bränsle ingår ej), 6 hopfällbara ramar, 6 bränslebrickor, 6 vattenbrickor, 6 x 8 liter fullstor matpannor, 6 lock med handtag, 1 tång och 1 slev som en gåva. Förbered, presentera och förbättra ditt nästa cateringevenemang med bekvämlighet och elegans.

-Lämpliga tillfällen: Perfekt för restauranger, bufféer, catering, skolor och företagsevent för att presentera gourmetmat på ett professionellt sätt.

Produktspecifikationer:

Antal: 6

Material: livsmedelsklassat 201 rostfritt stål

Kapacitet: 8Qt/7,5L

Vattentrågsvolym: Max 4L, Minst 2L

Kan tjäna: minst 8 personer (singel)

Uppvärmningsmetod: bränsle

Matpannas storlek: 21 x 12,8 x 2,6 tum/53 x 32,5 x 6,5 cm

Produktvikt: 49 lbs/22,28 kg

Objektnr 631084678

Visningar 80

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

6st 8QT rektangulär skavskål kit för hem och kommersiellt bruk, stor kapacitet

Pris

3 479 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

172 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?