Beskrivning

STYCKNING AV VILT Faktabok + MAT AV VILT Råd och recept för jägarhushåll

STYCKNING AV VILT - Alf Andersson - Settern förlag 1994 - Kartonnage i gott skick, lite bruksspår på inlagan.

Styckning av vilt är en viktig faktabok, inte minst för jägarfamiljen.

Jägare bär hem åtskilliga ton viltkött varje säsong hare, rådjur, vildsvin, hjort, fågel och framförallt älg. Vi måste se till att det skjutna viltet behandlas på ett korrekt sätt, för att den sedan skall komma till sin fulla rätt vid middagsbordet. Kom ihåg att du som jägare har traditioner att föra vidare!

MAT AV VILT Råd och recept för jägarhushåll - Elice Eriksson och Kerstin Källén - ICA förlag 1983 - Kartonnage i mycket gott skick.

Så är mannen bakom succéboken Så röker du kött och fisk framme igen! Denna gång handlar det om hur man på bästa sätt grillar vilt och fisk, samt hur man bygger olika slag av grillar och tar hand om råvarorna från skog, sjö och mark för ett gott resultat. Allt genomfört på författarens sedvanliga noggranna och pedagogiska sätt, som blivit ett adelsmärke för hans populära böcker - vare sig det handlar om styckning av vilt, rensning av fisk, eftersök m.m.
Recepten är många och skiftande, fotograferade av Christer Johansson, känd skribent och fotograf i fiskepressen, samt inte minst för sin välgjorda handbok Sportfiske i Spanien.

SE BILDER FÖR MER INFORMATION.

Objektnr 613504789

Visningar 207

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

STYCKNING AV VILT Faktabok + MAT AV VILT Råd och recept för jägarhushåll

Pris

210 kr

Haldins_Hylla

Mönsterås, Sverige

5.0

Haldins_Hylla

Företag

Toppsäljare

15 187 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?