Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 7-9 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

18" x 16" spishäll, stor kokyta, rostfritt stål, bortskaffande av spillolja.

Gör om din befintliga spis till en grill för en mängd olika matlagningar. Tillverkad med en robust rostfri stålkonstruktion, denna spishäll ger dig en exceptionell grillupplevelse. Dessutom är den extra stora matlagningsytan på 18 x 16 tum perfekt för sammankomster med hela familjen eller vänner. Den genomtänkta handtagsdesignen på stekpannan gör den lätt att ta isär.

-18" x 16" kokplats

- Stabilt rostfritt stål

-Behandling av spillolja

-Användarvänlig design

- Laga mat som ett proffs

Huvuddrag:

- Stort område för matlagning,
Denna spishäll kan designas för att passa på de flesta gas- eller kolgrillar. Den har en stor tillagningsyta på 18 x 16 tum så att du kan laga en mängd olika livsmedel samtidigt. Förvandla din grill till ett utekök för allsidig matlagning.

- Stabilt rostfritt stål,
Våra stekpannor är gjorda av massivt rostfritt stål och är rost- och korrosionsbeständiga. Den värms upp snabbare och levererar värme till din mat mer effektivt, vilket gör att du kan njuta av din mat på kortare tid.

- Resterande oljebehandling,
Vid matlagning kan dräneringshålen låta restolja passera i tid, och fettspåret kan också samla upp droppande olja för att förhindra bränder och göra rengöringen enkel. Så du behöver inte oroa dig för bortskaffande av matrester och spillolja.

-Kompakt och bärbar,
Ergonomisk handtagsdesign för överlägsen komfort och bärbarhet. Med sitt bekväma handtag kan du enkelt ta med dig din stekpanna.

-stänkskydd,
Den upphöjda baffeln på stekpannan kan effektivt förhindra oljefläckar och matstänk och bättre bevara ingredienserna. Du kan vända och vända mat bekvämt utan att oroa dig för att det spills under processen.

- Laga din favoritmat som du vill,
Plattgrillar för spishällar kan användas med lägereldar, grillar, gas och kol. Du kan göra pannkakor, bacon, ägg, grönsaker, räkor, lax och mer. Perfekt för att grilla mat på bakgården eller när du campar.

Produktspecifikationer:

Material: Rostfritt stål

Färg: silver

Produktmått: 40 x 46 x 5,6 cm/15,7 x 18,1 x 2,2 tum

Artikelvikt: 6kg/14lbs

Paket innehåll:

1 x platt stekpanna

2 x spade

Funktioner och detaljer:

-18" x 16" matlagningsområde: Den stora 18" x 16" matlagningsytan gör vår spispanna perfekt för familje- eller vänners sammankomster. När den sprids jämnt över grillen rymmer den en mängd olika livsmedel. Den sitter precis över elden, kräver ingen montering och låter dig grilla biffar, fisk, kebab, kotletter, korvar, ostron och en mängd olika grönsaker på en gång.

- Robust rostfritt stål: Gasgrillens grill har en kraftig konstruktion av rostfritt stål som ger bra prestanda samtidigt som den tål slitage, korrosion och höga temperaturer. Den värms upp snabbare och fördelar värmen jämnare, vilket gör den lämplig för all matlagning och gör att du snabbt kan njuta av din mat. Dessutom är ytan behandlad med en non-stick beläggning, vilket gör den mycket enkel att rengöra och underhålla.

- Avfallsoljeavfall: Oljetanken i rimlig storlek framtill kan hålla matrester och samla upp olja under matlagning, vilket gör städningen till en lek. Stekpannan är också utformad med dräneringshål för att låta oljerester passera igenom. Båda designerna gör att du helst kan kassera matrester och spillolja under tillagningen.

-Humaniserad design: Våra produkter är utrustade med många genomtänkta design. De 2 handtagen på sidorna gör att du lättare kan flytta produkten. Den 2,2 tum höga upphöjda fälgdesignen förhindrar att fett och smet kommer ut från sidorna av stekpannan och stänker på brännaren.

- TILLAGNING SOM ETT PROFFS: Denna stekpanna är designad för matälskare så att du kan prova alla dina favoriträtter och göra bacon, ägg, grönsaker, räkor, lax och mer. Njut av kvalitetstid med familj och vänner.

Objektnr 633380507

Visningar 89

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

18" x 16" spispanna med avloppshål för bakgård och camping, platt stekpanna

Pris

1 559 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

4.9

roligstation

Företag

Toppsäljare

176 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?