Beskrivning

Pytt i panna - Kulinariska kryddkorn, av Guy Jamais

”Ingen kärlek är mer allvarlig än kärleken till mat!”

Detta sade en gång George Bernard Shaw. Och visst är det så att den goda maten och den goda drycken får oss människor att blomma upp, vi blir lyriska och godmodiga, rentav så kloka att vi kläcker ur oss aforismer som har med vår kärlek till den kulinariska världen att göra. Varav magen är full, talar ju hjärtat! Våra gamla ordstäv talar matens lov trots sin ibland kärva ton. Vi sjunger det goda bordets lov och slår oss ner att skriva dikter.

Mycket av detta speglas i denna bok, med samlade klokskaper, underfundigheter, lustigheter och värdelöst men ändå trevligt vetande. Källan till det mesta av allt detta goda är den ibland lätt vilda avdelningen Pytt i Panna i Sveriges största (och bästa) mattidning Allt om Mat. Mycket är emellertid alldeles nyskrivet, precis som delikatesser gjorda à la minute.

Den inbundna boken (kartonnage) i förlagets dekorerade pärmar är helt ny och i nyskick. Den är illustrerad med teckningar i färg och svartvitt.

Dimensioner och utgivningsdata:

Höjd/bredd ca 193/117 mm
Ryggbredd ca 15 mm
Vikt ca 180 gram
Sidantal 128
Författare Guy Jamais
Förlag Bonnier Carlsen
Språk svenska
Utgivningsår 1999
ISBN 91-638-1621-0

Porto: Skickas i ett förstärkt brev med Posten som kostar 54 kr. För brev med Posten använder jag ibland rabattfrimärken för att själv eventuellt spara en slant... Sampackar gärna om du vinner flera auktioner.

Betalning: VÄNLIGEN BETALA INOM 2 DAGAR EFTER AVSLUTAD AUKTION!

Objektsnr 631270130

Visningar 40

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 2 maj 19:18

Pytt i panna - Kulinariska kryddkorn

Utropspris

|0 Bud

40 kr

Auktionen avslutades utan bud

arturito

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

2 961 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?