Beskrivning

Med smak av te. En litterär och kulinarisk odyssé, av Jan Sigurd

Allt fler av oss har tröttnat på att rusa omkring med andan i halsen och kaffe i en frigolitmugg. Nu tar vi oss tid att dricka te. Tid att låta tebladen dra tillräckligt länge. Tid att sitta ner med en kopp och prata och lyssna. Drömma sig bort. Läsa en bok.

I Jan Sigurds essäer i MED SMAK AV TE kan vi läsa om varför det är så svårt att köpa en fez om man inte tycker om myntate, om Hjalmar Söderbergs te-umbäranden i sekelskiftets Stockholm och om hur det kommer sig att svenskättlingar odlar te i Argentina. Vi får givetvis läsa om svart te, men också om grönt, vitt och rött.

Te är inte bara en dryck, utan också en fantastisk smaksättare. Kocken Anders Nilsson presenterar lättlagade recept baserade på vanliga råvaror - där te som kreativ krydda ger nya smakupplevelser! Så brygg dig en kanna av ditt favoritte och följ med på en resa i teets fascinerande värld.

Den inbundna boken (kartonnage) i förlagets dekorerade pärmar är helt ny och i mycket nära nyskick med endast en mjuk intryckning på pärmarnas nedre hörn. Boken är rikligt illustrerad med vackra fotografier i färg.

Dimensioner och utgivningsdata:

Höjd/bredd ca 255/200 mm
Ryggbredd ca 18 mm
Vikt ca 805 gram
Sidantal 152
Författare Jan Sigurd
Förlag Damm förlag
Språk svenska
Utgivningsår 2006
ISBN 91-7130-430-4

Porto: Skickas i ett registrerat paket med Schenker som kostar 59 kr. Tänk på att det normalt tar ca 1-3 arbetsdagar för ett paket med Schenker inom landet. Boken kommer att bli väl emballerad. Sampackar gärna om du vinner flera auktioner.

Betalning: VÄNLIGEN BETALA INOM 2 DAGAR EFTER AVSLUTAD AUKTION!

Objektnr 631651900

Visningar 30

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 6 maj 18:49

Med smak av te. En litterär och kulinarisk odyssé

Utropspris

|0 Bud

80 kr

Auktionen avslutades utan bud

arturito

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

2 963 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?