Beskrivning

Gäster på middag – Fakta och kuriosa om vett & etikett, av Carin Stenstorp

Läs om hur du får dina gäster att trivas så bra som möjligt, men också om hur du bör uppträda som gäst. Umgängesregler låter trist, till och med konservativt. Men säg hellre omtänksamt: Många av dessa tillsynes urmodiga vett- & etikettregler har kommit till för att underlätta - för den som bjuder, och för den som till sin lycka blir inbjuden till fest! Boken innehåller allt du behöver veta, från inbjudningskort till tackkort - både som värd och som gäst.

En del drar öronen åt sig när etikettsregler kommer på fråga. Och kanske är det inte alla som tänker på att allt vi ägnar oss åt i vardagen - i hemmet, på jobbet, i affären - faktiskt styrs av regler. De flesta är oskrivna, ändå utgör de en del av vår kultur och har uppstått för att underlätta. I Gäster på middag kan du läsa om hur du får dina gäster att trivas och hur du bör uppträda som gäst.

Den inbundna boken (kartonnage) med förlagets dekorerade skyddsomslag är helt ny och i nyskick. Boken är rikligt illustrerad med fina fotografier i färg.

Dimensioner och utgivningsdata:

Höjd/bredd ca 157/159 mm
Ryggbredd ca 15 mm
Vikt ca 280 gram
Sidantal 96
Författare Carin Stenstorp
Förlag Kakao förlag
Språk svenska
Utgivningsår 2002
ISBN 91-974117-3-6

Porto: Skickas i ett registrerat paket med Schenker som kostar 59 kr. Tänk på att det normalt tar ca 1-3 arbetsdagar för ett paket med Schenker inom landet. Boken kommer att bli väl emballerad. Sampackar gärna om du vinner flera auktioner.

Betalning: VÄNLIGEN BETALA INOM 2 DAGAR EFTER AVSLUTAD AUKTION!

Objektsnr 631267765

Visningar 35

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 2 maj 18:56

Gäster på middag – Fakta och kuriosa om vett & etikett

Utropspris

|0 Bud

40 kr

Auktionen avslutades utan bud

arturito

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

2 961 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?