Beskrivning

CATRICE SUPER BOOST LASH & BROW SERUM, 6ml. Ord. pris ca 65:-. Bild nr 2 lånad från internet. Förpackning ej öppnad öht.

Super Boost Lash & Brow Serum från Catrice är en fantastisk produkt som är designad för att ge dig fylligare och längre fransar samt fylligare ögonbryn. Med en kapacitet på 6 ml får du gott om serum för att förvandla dina fransar och ögonbryn. Detta serum är en gamechanger för de som vill förbättra utseendet på sina fransar och ögonbryn. Med sin unika formula arbetar det intensivt för att stärka och vårda dina fransar och ögonbryn, vilket resulterar i en fylligare och mer definierad effekt. Du kommer snabbt märka hur serumet arbetar för att stärka och förbättra dina fransar och ögonbryn. Få långa, tjocka och fylliga ögonfransar och ögonbryn medan du sover. Det vårdande och stärkande serumet innehåller ett sammansättning av WidelashTM by Sederma, hyaluronsyra och provitamin B5.

Vid regelbunden användning ger serumet fylligare, längre och starkare fransar och bryn. Applicera den lätta, genomskinliga formulan på fransraden och ögonbrynen varje kväll. Den lätta och icke-feta formulan gör det enkelt att applicera och absorberas snabbt av huden.

Kolla även våra andra auktioner! Kommer fler snart då vi ska renovera badum och flytta så säljer många saker billigt.

Vi skickar varan så snart som möjligt efter betalning. För oss är det viktigt att kommunikationen är vänlig, tydlig och med en trevlig ton. Fråga om Du undrar något! Det går bra att avvakta med betalning om du meddelar men skickar varan först efter betalning. Har ingen regel om att betalning måste ske inom tre dagar el liknande men produkten skickas snabbare vid betalning inom inte alltför lång tid.

Hoppas Du hittar något på vår sida. Varmt välkommen att lägga bud!

Objektnr 632403394

Visningar 46

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 9 maj 07:14

NY* CATRICE SUPER BOOST LASH & BROW SERUM. MAXIMIZER SERUM - STIMULATES LASH GR

Såld för

29 kr

Annonsen är avslutad

Såld med köp nu

uffe300

Uppsala, Sverige

4.8

Verifierad

Toppsäljare

511 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?