Om

Uppsala | Reg. November 2005

Hej alla budgivare!

Vi säljer allt möjligt som make up, hudvårdsprodukter, parfymer, hårprodukter, kläder, skor (dam, barn, herr), väskor, spel, böcker, leksaker m.m. Är något använt eller öppnat anges det alltid. Likaså om det inte är äkta märke elller kopia. Vi är 100% seriösa, för oss är det viktigt att både köpare och säljare är nöjda!

Efter betalning skickar vi varan/varorna så snart som möjligt. Samfraktar givrtvis och avvaktar en ev sådan. Vid dyrare/större köp och för återkommande kunder som köper för över en viss summa är vi generösa med gåvor (ibland väldigt fina produkter om dialogen är trevlig och Du köper flera produkter/vinner flera auktioner). Ibland skickar vi även med någon gåva för att visa uppskattning oavsett köp - om portot/ storlek på paket inte blir högre/större än betald frakt.

Det går bra att avvakta med betalning om så önskas. Har ingen regel om att betalning måste ske inom tre dagar el liknande.. Vidare uppskattas att ev dialog/ kommunikation sker i en trevlig och vänlig ton.

Fråga om Du undrar något!

Vi hoppas Du hittar något på vår sida. Varmt välkommen att lägga bud!
Tack för titten!
Ulf o Jenny

OBS! Vi tar ej ansvar för ev slarv av PostNord, Schenker, DHL. Vi är så tillmötesgående vi kan och reklamerar till leverantör i den utsträckning vi kan. Allt kan förhoppningsvis lösas!