Beskrivning

Ord pris ca 2084kr.

OLAPLEX Traveling Stylist Kit är en professionell hårvårdsbehandling för skadat och poröst hår, t ex skadat av värme och blekmedel el liknamde. Detta kit består av behandling No1 och 2x No2. Kommer med en tillhörande pump. Olaplex Traveling Stylist Kit Gift Set 100ml Bond Multiplier + 2 x 100ml Bond Perfector och liknande. Du kan använda all tre produkterna tillsammans eller var för sig.

Kitet innehåller följande produkter:

•OLAPLEX No1 Bond Multiplier (100 ml.)

•2x OLAPLEX No2 Bond Perfector (100 ml.).

Produkterna är främst avsedda för skadat hår men kan också användas för att ge ditt hår den bästa vården.

Parabenfri, PH-balanserad, fosfatfri, ftalatfri, sulfatfri, vegansk

Blanda 15 ml av produkt nummer 1 med 90 ml vatten i den medföljande spraypumpen. Applicera sedan blandningen i håret och låt verka i 5 minuter. Applicera rikligt med produkt nummer 2 från rötterna till topparna och kamma igenom ordentligt.Låt verka i minst 10-20 minuter. Skölj sedan och använd shampoo och balsam om du önskar (ej nödvändigt). Har schampo, balsam och inpackning samt hårolja och behandling nr 3 från Olaplex

Kolla även våra andra auktioner! Kommer fler snart då vi ska renovera badum och flytta så säljer många saker billigt. Har väldigt många märken och produkter. Både billiga och dyra märken men säljer inget "skräp". Inte bara hår-, hudvård och makeup utan barnböcker, spel och kläder för främst barn, tjej/dam m.m.

Vi skickar varan så snart som möjligt efter betalning. För oss är det viktigt att en ev dialog har en respektfull, vänlig ton. Fråga om Du undrar något! Det går bra att avvakta med betalning. Har ingen regel om att betalning måste ske inom tre dagar el liknande. Det ordnar sig!

Hoppas Du hittar något på vår sida. Varmt välkommen att lägga bud!

Objektnr 634440523

Visningar 50

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 29 maj 20:05

OLAPLEX STYLIST KIT: N°1+ 2×N² (Har fler i hela serien)

Såld för

575 kr

Annonsen är avslutad

Såld med köp nu

uffe300

Uppsala, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

518 omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?