Beskrivning

5:2 DIETEN Dr Michael Mosley + 5:2 DIETEN Svenska recept från Dietlandslaget

5:2 DIETEN - Dr Michael Mosley - Bonnier Fakta förlag 2013 - Inbunden med skyddsomslag i gott skick.

5:2-dieten - uppmärksammad ny dietbok av läkaren Michael Mosley som gjorde den omtalade BBC-dokumentären Eat, Fast, and Live Longer som visades i SVT:s Vetenskapens värld

5:2-dieten
, eller halvfasta, är det absolut senaste inom hälsa och redan uppmärksammat i svenska tidningar och på bloggar.

Ät som vanligt fem dagar i veckan och halvfasta två dagar, men med riktig mat. De vetenskapliga bevisen är entydiga: ett minskat kaloriintag ger en friskare kropp och ett längre liv - på köpet får man också en lägre vikt.

Michael Mosley lever som han lär och halvfastar måndag och torsdag varje vecka, dvs lever på 600 kalorier två dagar i veckan och äter precis som vanligt de övriga fem dagarna.

Våra kroppar är byggda för att klara perioder av sämre tillgång på mat, men om det blir för många dagar i sträck går kroppen ner på sparlåga. Med den här metoden gör kroppen inte det, utan det som händer under halvfastedagarna är att kroppen reparerar sig själv genom att nivåerna sänks på ett speciellt hormon (IGF-1) som bryter ner kroppen.

Resultatet: minskad risk för övervikt, diabetes, hjärtsjukdom, och på köpet får man ett friskare åldrande.
Det här är visserligen en diet, men det går att leva halvfastande resten av livet eftersom man får äta vad man vill övriga dagar.

Förord av Kerstin Brismar, professor och kostforskare vid Karolinska Institutet.

5:2 DIETEN Svenska recept från Dietlandslaget - Vulkan förlag 2014 - Häftad i mycket gott skick.

Dietlandslagets 5:2 bok innehåller över 100 goda recept med: vanliga svenska livsmedel du ofta har hemma allt från blixtsnabbt lagat i veckan till långkok i helgen mat som kan tas med till jobbet mat som kan tas med när du är på resande fot mat som går att frysa in mat lagat för endast en person mat att bjuda vänner och familj på snabba familjemiddagar m.m. Boken innehåller dessutom: KALORITABELLER för svensk vardagsmat i vanliga portioner. HUR DU FÖLJER 5:2 DIETEN I 2 MÅNADER HELT UTAN ATT LAGA MAT. MÄTTNADSSKOLAN m.m.

SE BILDER FÖR MER INFORMATION.

Objektnr 620946556

Visningar 113

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

5:2 DIETEN Dr Michael Mosley + 5:2 DIETEN Svenska recept från Dietlandslaget

Pris

290 kr

Haldins_Hylla

Mönsterås, Sverige

5.0

Haldins_Hylla

Företag

Toppsäljare

15 193 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?