Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Siege of Terra bok 3

Det yttre försvaret har fallit, och det kejserliga palatsets väggar väntar på förrädarna. Perturabo är fast besluten att riva de mäktiga byggnader som hans bror och bittra rival Rogal Dorn har byggt – men först måste han inta rymdporten Lion's Gate, så att hans tyngsta vapen kan landa...

LÄS DET FÖR
Det är dags för Rogal Dorns försvar att få sitt verkliga test – uppmärksamheten från Perturabo och Iron Warriors. Den oemotståndliga kraften möter det orörliga föremålet – och blodbad uppstår.

BERÄTTELSEN
Kriget om mänsklighetens öde flammar vidare. Även om det yttre försvaret har fallit, förblir själva slottets väggar okränkta eftersom Rogal Dorn, Praetorianen av Terra själv, använder alla kända lister och knep för att hålla Horus enorma arméer på avstånd. I Perturabo, förrädarens belägringsbrytare, möter Dorn en motståndare som är värdig hans skicklighet. En fruktansvärd, malande nötning uppstår. Den avgörande striden om rymdporten Lion's Gate är kärnan i denna konflikt. Med den i sin ägo kan förrädarna landa sina mest förödande vapen på Terranmark. Dorn vet att den inte får falla. Men med fiender som attackerar inifrån såväl som utanför och de aldrig födda som dras till slakten, kan de kejserliga försvararna möjligen segra?

Skrivet av Gav Thorpe


Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 624787341

Visningar 182

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Siege of Terra: The First Wall The Horus Heresy Gav Thorpe bok 3

Pris

99 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 007 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?