Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
En Horus Heresy-roman

Efter tusentals år av expansion och erövring är det mänskliga Imperium på sin höjd. Hans dröm för mänskligheten uppfylldes, kejsaren lämnar över makten till sin krigsmästare Horus och beger sig tillbaka till Terra.

LÄS DET FÖR
Allt börjar här. Bevittna hjälten Horus, mänsklighetens största mästare och kejsarens favoritson, innan allt går fruktansvärt, tragiskt fel...

BERÄTTELSEN
Det är det 31:a millenniet. Under den odödliga kejsarens välvilliga ledning har Imperium of Man sträckt ut sig över galaxen. Det är en guldålder av upptäckter och erövringar. Men nu, på tröskeln till segern, lämnar kejsaren frontlinjerna och anförtror det stora korståget till sin favoritson, Horus. Befordrad till krigsmästare, kan den idealistiske Horus genomföra kejsarens stora plan, eller kommer denna befordran att så frön av kätteri bland hans bröder? Horus Rising är det första kapitlet i den episka berättelsen om Horus Heresy, ett galaktiskt inbördeskrig som hotade att utplåna mänskligheten.

Skrivet av Dan Abnett.


Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 624787707

Visningar 280

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Horus Rising The Horus Heresy Book 1

Pris

99 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 017 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?