Beskrivning

Produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:Siege of Terra bok 2

Solkriget är över. Belägringen av Terra har börjat. När förrädarna släpper lös sina dödligaste vapen möter försvararna av Throneworld mardröm och pest – men Terra måste stå ut.

LÄS DET FÖR
Upptäck hur långt Horus kommer att gå för att hävda Terra som sin egen – och de fasor han är villig att utsätta sina försvarare.

BERÄTTELSEN
På den trettonde dagen av Secundus började bombardementet av Terra. Med solskyddet övervunnit genom den förödande styrkan hos Traitor-armadan och kraften i varpen, inleder Horus sitt angrepp på Throneworld på allvar. Efter att ha stått emot en våldsam stormflod av ammunition börjar ett enormt markkrig utanför palatset med varje tum som vunnits betalas för i miljarders liv. Frontlinjerna är bortom fasansfulla och själva luften reduceras till gift och blod. Kroppar kastas in i köttkvarnen, men de yttre skanorna kan omöjligt hålla länge, inte ens med de lojala primarkerna för att förstärka dem, för Horus har sina egna generaler att anlita. Mellan Mortarions pestvapen och Angrons raseri står försvararna inför en förlorad strid.

Skrivet av Guy Haley


Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 624787334

Visningar 131

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

The Lost and the Damned The Horus Heresy: Siege of Terra Book 2 Warhammer 40 000

Pris

99 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

6 995 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?