Beskrivning

Premium PE-material Våra juldukar är gjorda av högkvalitativt PE-material, som är blekbeständigt, giftfritt och luktfritt. Det garanterar säker och bekymmersfri användning för dig och din familj. Den skyddar dina bord från repor och fläckar och passar därför både inomhus och utomhus.
Lämplig storlek: vår PVC-julduk har en generös storlek på 274 x 137 cm, som kan täcka de flesta rektangulära bord. Du kan också klippa duken efter dina önskemål, vilket gör den till det perfekta valet för att dekorera julfesterna.
Julelementdesign: vår engångsjulduk är designad med attraktiva julelement och utstrålar en oemotståndlig semestersaura som får dina bord att se festliga och charmiga ut. Oavsett om det gäller dagliga middagar eller festliga sammankomster är det ett exceptionellt val att uppgradera din dukning.
Julbordsdekoration: dessa plastdukar är en mångsidig bordsdekoration för olika tillfällen, som jul, nyårsfester, familjefester och vardagsbruk under julhelgen. Du kan också hänga duken på väggen eller dörren som en festlig bakgrund, vilket gör din fest roligare och mer attraktiv!
ANSVARSLÖS RENGÖRING Skydda dina bord från mat- och dryckesfläckar med denna julduk. Dess släta, vattentäta yta möjliggör snabb borttagning av fläckar genom att helt enkelt torka. Efter festen kan du antingen kassera den eller torka av den för nästa användning.
Beskrivning
Julduk Rektangel Plast Julduk 108 x 54 tum Lång Torka Ren Julduk och löpare för julbordsdekorationer PVC Festbordsdukar Engångsdukar

Funktioner:
** Tillverkad av högkvalitativt PE-material, den släta, vattentäta ytan möjliggör enkel fläckborttagning med en enda avtorkning.
**Ger möjlighet att återanvända den av hållbarhetsskäl eller kassera den efter evenemanget av praktiska skäl.
**Prydd med fängslande julelement som tillför julcharm till ditt rum.
**Perfekt för julfester, nyårsfester, släktträffar och vardagsbruk under semesterperioden.

Specifikation:
**Storlek: 137 x 274 cm (passar de flesta rektangulära bord)
**Färg: röd.
**Mängd: 1 st.
**Material: PE

Förpackningen innehåller:
**1 x julduk

Objektnr 632242476

Visningar 54

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 4 jun 13:23

Julbordsduk Rektangulär plast Julbordslöpardukar 137 x 274 cm Stor julduk PVC

Pris

139 kr

Lilian777

Uppsala, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

330 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?