Beskrivning

3 olika prydnadsstorlekar: Julgranskulor set om 100 finns i 3 olika storlekar - 32 kulor: diameter 3 cm/1,2 tum, 36 kulor: diameter 4 cm/1,6 tum, 32 kulor: diameter 6 cm/2,4 tum (detaljer kan vara finns på den andra bilden). Perfekt passform för alla normalstora träd.
Olika stilar: Julgranskulor inkluderar 4 stilar: matt, glänsande, glitter och urringning. Julgranskulor i olika storlekar och stilar kan göra din julgran mer intressant. Det kan vara ett bra komplement till din jul- och semesterdekoration.
Splittersäker & lätt & lätt att hänga - Våra julgransdekorationer är gjorda av tjockare högkvalitativ plast, lämplig för inomhus- och utomhusbruk. Samtidigt är det säkert för dina småbarn och husdjur. Kulorna är lätta och belastar inte granens grenar. Dessutom är julgranskulen utrustade med en förbunden hängsnöre för att enkelt kunna hänga dem på granen och ta bort alla kulor.
Perfekt heminredning: Julgransdekoration kan användas för att dekorera en julgran, krans, krans, matbord eller trappa för att ge dig en stark julstämning. Den kan även användas till bröllop, fester, födelsedagar, jubileumsfiranden etc. Dekorera ditt hem med dessa utsökta juldekorationer för att skapa den perfekta julkänslan!
Upprepad användning: dessa julgranskulor är vattentäta, kan återanvändas. Samtidigt är vi utrustade med en praktisk transparent låda för enkel förvaring när den inte används. Skapa julstämning i ditt hem med vackert designad inredning som du vill sätta upp år efter år.

Objektnr 632215258

Visningar 45

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 4 jun 09:50

Julgranskulor Set om 100 plast med hängare, julgransdekorationer Röd, julgransku

Pris

189 kr

Lilian777

Uppsala, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

330 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?