Beskrivning

Teleskopisk fjäderdamm med extra långt utdragbart handtag, 78-245 cm tvättbar dammmopp i rostfritt stål med böjbart mikrofiberborsthuvud för att ta bort damm och spindelvävni.

Artikelnamn: Fjäderduk med extra lång utdragbar stav. Objektstorlek: 78-245cm. Kan lätt nå vilken plats som helst i ditt hus. Tygborsthuvud storlek: 40 cm. Den supermjuka och fluffiga böjliga designen kan enkelt ta bort damm och rengöra svåråtkomliga platser. Perfekt dammmopp för rengöring av persienner, belysningsarmaturer, takfläktar, damm, inramade bilder och fönsterspindelnät.
Premiumkvalitet: Den teleskopiska fjäderdammaren är gjord av högkvalitativt rostfritt stål, rostbeständig och slät. Repa aldrig händerna. Det tvättbara borsthuvudet för dammborst för kläder är tillverkat av fluffigt mikrofibermaterial med stark elektrostatisk adsorption, som stadigt absorberar litet damm och hår. Möjliggör långsiktig hög kvalitet och stabilitet över tid.
Enklare rengöringsverktyg: Rengöringsborsten för fjäderdamm med ett utdragbart teleskophandtag som kan teleskoperas upp till 30 cm. Ingen farlig balansering på avföring som försöker nå höga områden. Dammmoppens borsthuvud är flexibelt och böjbart för att torka runt hörn och svåra ställen. Det är lätt att rengöra och svåråtkomliga platser.
Lämna aldrig repor på en yta: teleskopisk utdragbar mikrofiberkvast dammduk med mjuk silikonkåpa för att undvika repor på taket eller väggen. Du behöver inte oroa dig för att repa väggen och soffan. Denna fjäderdammare i mikrofiber är en absolut bra hushållsassistent som hjälper dig att göra ditt hushållsarbete enklare och snabbare. Tillgodose alla dina behov för att städa ditt hem.
Tvättbar och hängbar: Vårt dammborttagningsstöthuvud är avtagbart. Du kan helt enkelt handtvätta den med varmt eller svagt vatten eller ett milt rengöringsmedel. Förvaring efter torkning. Med hängande handtag gör förvaringen enklare.

Objektnr 631468039

Visningar 45

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 28 maj 09:41

Teleskopisk fjäderdamm med extra långt utdragbart handtag, 78-245 cm tvättbar

Pris

149 kr

Lilian777

Uppsala, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

330 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?