Beskrivning

Trailer: https://youtu.be/AiAIcAG5x08

"The Taken King kastar en bunt nya utmaningar mot mig som spelare och jag njuter av mångfalden. Vapnen, fienderna, miljöerna, den förbättrade resurshanteringen, de nya bossarna och den fantastiska musiken gör detta till en strålande, strålande expansion." – 9 av 10 Gamereactor

Bli en legend i Destiny - The Taken King!

En mörk skugga har fallit över våra världar. Oryx, The Taken King, är på jakt efter hämnd och har samlat en armé av korrumperade Taken-styrkor genom att manipulera själva mörkret. Hitta en väg in i hans svårforcerade Dreadnaught-skepp och besegra The Taken King innan han och hans mörka armé förgör vår civilisation och ödelägger vårt solsystem.

Destiny: The Taken King, nästa storslagna äventyr i Destiny-universumet, introducerar en ny berättelse och nya uppdrag, nya fiender att bekämpa, nya platser att utforska, nya Strikes och Crucible-kartor, en ny Raid som ställer spelare inför det ultimata testet och mycket mer. För att klara av den här utmaningen får spelare tillgång till tre nya Guardian-underklasser, en massiv vapenarsenal, rustningsdelar och utrustning.

Legendary Edition innehåller den kompletta Destiny-upplevelsen inklusive The Taken King, nästa evolution i Destiny-universumet, Destiny, Expansion I: The Dark Below och Expansion II: House of Wolves. Gå med 20 miljoner Guardians i kampen för att besegra jordens fiender, ta tillbaka allt vi förlorat och bli en legend.

Vårt ordinarie pris: 549:-

Objektnr 285510290

Visningar 3 285

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Destiny The Taken King Legendary Edition - Helt nytt till Xbox 360!!!

Pris

118 kr

Gamehallen

Helsingborg, Sverige

5.0

Gamehallen

Företag

Toppsäljare

9 337 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag|Fri frakt över 1 000 kr

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?