Beskrivning

Den prisbelönta spelutvecklaren är tillbaka med Crysis 3, 2013 års första stora shooter!

Återvänd till New York och spela som Prophet, en Nanodräktsutrustad soldat som kämpar för återupptäcka sin mänsklighet och utkräva hämnd. Anpassa Nanodräktens smyg-, och skyddsförmågor under spelets gång medan du krigar dig igenom New Yorks Liberty Domes sju underverk.

Inled din hänsynslösa jakt på både människor och rymdvarelser, och släpp lös eldkraften i din nya högteknologiska pilbåge och utomjordiska vapenarsenal. Ta reda på hur ditt förband egentligen dödades medan du återuppbygger den fria mänskliga viljan i en djuplodande berättelse fylld av spännande vändningar. Crysis 3 är en ultimat sandlåde-shooter som med hjälp av kraften i den senaste versionen av CryENGINE, levererar överlägsen grafik. Analysera Anpassa, och Attackera! Svensk premiär till Xbox 360, PlayStation 3, och PC under våren 2013.

- Sju underverk i en urban regnskog - New York har kapslats in i en enorm nanodome och förvandlats till en unik regnskog med sju distinkta miljöer. Bemästra den unika sandlådemiljön och förvandla den till dina personliga jaktmarker.
-Analysera, Anpassa, och Attackera - Crysis hyllade sandlåde-gameplay är tillbaka med fler öppna levels för att spelarna lättare ska kunna välja sin egen väg och tillvägagångssätt. Din uppgraderade Nanodräkt erbjuder både kamouflage och styrka, och ger dig alltid mer än ett alternativ att välja på. .
- Utökad multiplayer - Experimentera med olika sätt att anpassa din Nanodräkt och de nya spellägena.
- Den största och mest explosiva vapenarsenalen i spelseriens historia - Förutom möjligheten att använda mänskliga vapen, erbjuder Crysis 3 dig en helt ny pilbåge, plus möjligheten att stjäla och använda utomjordiska vapen.
- Utvecklingen av CryENGINE - CryENGINE har lösgjort kraften hos Cryteks kreativa utvecklingsteam som erbjuder dig en varierad spelupplevelse levererad i överlägsen grafik.

Vårt ordinarie pris: 399:-

Objektnr 217671116

Visningar 3 998

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Crysis 3 - Helt nytt till Xbox 360!!!

Pris

199 kr

Gamehallen

Helsingborg, Sverige

5.0

Gamehallen

Företag

Toppsäljare

9 328 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag|Fri frakt över 1 000 kr

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?