Beskrivning

Du är en del av en grupp på fyra soldater som bestämmer sig för att utkämpa ett eget krig i kriget och riskera allt genom att ge sig ut på ett sidouppdrag med personlig vinning.

I single-player-kampanjen i Battlefield: Bad Compay som utspelar sig inom en nära framtid, kastas spelaren in i en dramatisk konflikt i Eurasien.

Du är en del av en grupp på fyra soldater som bestämmer sig för att utkämpa ett eget krig i kriget och riskera allt genom att ge sig ut på ett sidouppdrag med personlig vinning. Den cinematiska single-player-upplevelsen i Battlefield: Bad Company fångar friheten och intensiteten hos seriens legendariska sandlådsspelande i en dynamisk värld där nästan allt är förstörbart. Spelare har den totala friheten att vara innovativa och förändra sin taktik för att klara av utmaningar i oförutsedd ?Battlefield-stil?. Skapa bra krypskyttspositioner genom att spränga bort en bit vägg eller kör din pansarvagn rakt genom ett litet hus. Slagfältet som ständigt är i förändring tvingar spelare, deras lagkamrater och fiender att agera därefter. Spelet innehåller också självklart en full multiplayer och stödjer upp till 24 spelare online. Battlefield: Bad Company levererar aldrig tidigare skådad grafik, effekter och gameplay och är det första spelet byggt på den nya DICE-utvecklade Frostbite-motorn som utvecklats från grunden för next-gen-konsoler.

Vårt ordinarie pris: 499:-

Objektnr 185045667

Visningar 4 089

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Battlefield Bad Company - Helt nytt till Xbox 360!!

Pris

199 kr

Gamehallen

Helsingborg, Sverige

5.0

Gamehallen

Företag

Toppsäljare

9 328 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag|Fri frakt över 1 000 kr

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?