Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 7-9 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

Sotarsats - borrdriven, Rengör din kamin själv!

Med detta premium skorstensfejarsats kan du effektivt sopa sot nerifrån och upp. Ingen stege krävs. Satsen innehåller 12 stolpar som är lätta att fästa och ta bort. Borsten är också styva och hållbara i åratal. Du kan använda den för elektrisk sopning eller manuell sopning. Lämplig för skorstenar av metall och tegelskorstenar av olika former.

- Material av hög kvalitet

-Lätt att använda

-hög effektivitet

-Brett utbud av applikationer

Huvuddrag:

- Spö av hög kvalitet,
Tillverkad av förstärkt nylon, slitstark och stretchig. Böjs lätt till 90 grader utan att gå sönder. Den höga graden av flexibilitet gör att den kan ta sig igenom de tuffa rökrörsböjar.

-Borsthuvudet är välgjort,
Borsthuvudet är tillverkat av högdensitetsförstärkt nylongummikompositmaterial, vilket gör det starkt och hållbart. Borsten har en unik skarp rektangulär form för effektivare rengöring. Rökkanalen kommer inte att skadas även när den roterar med hög hastighet.

-Lätt att ansluta och demontera,
Denna sotare är lätt att montera eller demontera. Robust, förstklassigt förkromat knapplåsningssystem säkerställer att det inte lossnar eller fastnar under arbetet.

-hög effektivitet,
Kan kopplas till en elektrisk borr för att effektivt ta bort sot. Spaken för skorstensborsten är lätt att använda. Du kan göra det själv. Ingen stege krävs, rengör säkert från botten till toppen.

- Olika tillbehör,
Förutom de rör och verktyg som används vid monteringen, innehåller vår förpackning en svart påse för bekväm förvaring och utrymmesbesparing, säkerhetshandskar för att skydda händerna från skador och en svampborste för enkel rengöring.

- Har många användningsområden,
Gardus sooteater tar bort sot och kreosotuppbyggnad från rökkanalen eller skorstenen, vilket hjälper till att förhindra rökgasbränder. Används ofta i olika former av metall- eller tegelskorstenar.

Produktspecifikationer:

Material: Nylon

Huvudfärg: vit

Total längd: 12m

Borstlängd: 30 mm

Borstrengöringsområde: 4"-12"

Utvändig trådstorlek: 1/2"

Trådrengöringsdiameter: 12"-24"

Nyckelstorlek: 17mm

Paket innehåll:

12 x Flu-Flex skorstensstänger

2 x borsthuvuden

1 x borradapter

1 x handskar

1 x rengöringssvamp

1 x liten skiftnyckel

1 x bruksanvisning

Funktioner och detaljer:

-Slitstark nylonstång: Flexibel skorstensrengöringssats innehåller 12 stolpar, vardera 1 meter lång. Tillverkad av nylon, är den slitstark, stretchig och kemikaliebeständig. Designad med runda kopplingar, kommer rökkanalen inte att skadas under rörelse.

- Rotera framåt och bakåt: Denna sotare kommer med 2 flexibla borsthuvuden, som är lätta att rotera med borrkronan i hög hastighet. Det låter dig köra borren framåt och bakåt.

-Lätt att installera: Den hållbara stolpen på detta sotroterande skorstensrengöringssystem kan kopplas ihop eller tas bort för att passa längden på ditt rör. Ingen skruvning krävs, lätt att ansluta och ta bort.

-Enkel hantering: Gardus sotaren stödjer elektrisk rengöring och manuell rengöring. Fäst den helt enkelt på en elektrisk borr för att effektivt sopa bort sot. Säkerställ din familjs säkerhet och ge dig en ren skorsten. Och den kan placeras direkt i förvaringsväskan efter användning för att spara utrymme.

-Bred användning: Vår flexibla stolpe kan enkelt rengöras runt snäva kurvor och 45-graders vinklar och i hörn. Soparverktyg kan rengöra metall- eller tegelskorstenar av alla former.

Objektnr 630898654

Visningar 59

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

12m borrdriven skorstensfejarsats med extra borsthuvud, högkvalitativa material

Pris

1 549 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

165 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?