Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 7-9 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

steg upp ner transformator, stabil drift, hög konverteringseffektivitet och lågt brus.

Denna transformator för steg upp och ned kan höja spänningen från 110-120 volt till 220-240 volt eller trappa ner spänningen från 220-240 volt till 110-120 volt, enkelt ansluta till flera elektriska enheter för att använda apparaten samtidigt.

Transformatorn är utrustad med 4 AC-uttag, ringkärnteknik och flera skydd för att säkerställa stabil uteffekt och hög konverteringseffektivitet.

-Effektiv och tyst drift

- Flera skyddsdesign

-Tålig och kompakt

-Använd var som helst i världen

Huvuddrag:

- Kraftfull utgång,
Denna nedtrappningstransformator stöder flera enheter samtidigt upp till 1000VA. Den kan omvandla spänning från 220-240 volt till 110-120 volt och vice versa.

- hög säkerhet,
Step-up och step-down-omvandlaren är utrustad med en strömbrytare, överbelastningsskydd, överhettningsskydd och har godkänts CE-certifiering, vilket gör användarna säkrare under användning.

- Ingångsspänningsväljare,
Denna transformatoromvandlare har en precisionsväljare för ingångsspänning på baksidan, så att du kan välja antingen 110 volt eller 220 volt beroende på tillgänglig märkspänningskälla.

- Spolar av hög kvalitet,
Genom att anta den senaste kärntekniken för toroidal buck-omvandlare har den lågt brus, låg strömförbrukning i standbyläge, lång livslängd och hög energiomvandlingshastighet.

-Kompakt storlek,
Denna spänningstransformator kommer med ett portabelt handtag för enkel transport, så att du kan ta den med dig när du reser till andra länder. Järnskalet är starkt och hållbart.

- allmänt tillämplig,
Denna spänningsomvandlare är kompatibel med de flesta kontakter, vilket ger dig stor bekvämlighet när du använder olika elektriska apparater (som vattenautomater, faxar, etc.).

Produktspecifikationer:

Effekt: 800W

Inspänning: 110-120/220-240V

Utspänning: 110-120/220-240V

Ström: 5A

Frekvens: 50-60 Hz

Certifiering: CE

Skydd: överbelastningsskydd/kortslutningsskydd/säker start

USB: 5V

Isoleringsgrad: B

Isolationsmotstånd: 2M Omega

Produktmått (L x B x H): 7,48 x 9,06 x 6,3 tum/19 x 23 x 16 cm

Nettovikt: 11,68 lbs/5,3 kg

Paket innehåll:

1 x 1000VA steg upp ner transformator

Funktioner och detaljer:

-Voltage Transformer Converter: Denna step-up transformator ger en pålitlig och enkel lösning för att ändra spänning. Den kan öka spänningen från 110-120 volt till 220-240 volt eller trappa ner spänningen från 220-240 volt till 110-120 volt. Den har 4 AC-uttag inklusive 2 amerikansk standarduttag, 1 UK-uttag och 1 universellt uttag. USB-uttag: 5V.

-Effektiv och tyst drift: Produkten använder ringkärnteknik, med stabil utgång, kontinuerlig drift 7 x 24 timmar och hög konverteringseffektivitet. Den går tyst och levererar den exakta spänningen för att driva dina enheter utan problem eller skador.

- Förbättrat säkerhetsskydd: Denna transformator har CE-certifiering för att garantera säkerheten. Transformatorn är speciellt utrustad med brytarskydd, överbelastningsskydd och överhettningsskydd, vilket också kan undvika många olyckor och risker. Använd dina apparater med tillförsikt.

- Slitstark och kompakt design: Transformatorn är gjord av järn och plastmaterial, robust och hållbar. Den kompakta storleken gör att den här maskinen inte tar upp din plats och du kan placera den i vilket litet hörn som helst. Bekväm handtagsdesign gör den lätt att bära och transportera. Ta den med dig vart du än går.

- Använd var som helst i världen: Så länge strömmen stämmer överens kan du använda denna strömomvandlare till de flesta hushållsapparater, såsom fläktar, kylskåp, TV-apparater, riskokare, etc. Av säkerhetsskäl rekommenderas det att du använder apparater som är minst 40 % lägre än transformatorns maximala effekt. Till exempel bör en transformator på 1 000 watt endast användas med utrustning som inte ger mer än 700 watt för att undvika skador på själva transformatorn och den utrustning som används.

Objektnr 610147664

Visningar 763

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

1000VA steg upp ner transformator med 4 växelströmsuttag/USB-uttag, hög säkerhet

Pris

1 095 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

172 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?