Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är 99,9% ny!!)


2- Leveranstiden är vanligtvis 3-7 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt.


Produktbeskrivning:

4-axel CNC-router, lätt att använda, uppgraderat material, kompletta tillbehör.

Denna CNC-router med ett stort arbetsområde är gjord av aluminium och den har USB-portar, en kontrollplatta och en offlinekontroll så att du kan arbeta effektivt med eller utan dator.

Det är ett idealiskt verktyg för gravering av alla typer av plast, mjukt aluminium, trä, PVC och andra material, och det är också ett utmärkt graveringsverktyg för självstudier.

- stort arbetsområde

- Utmärkt motor

-Uppgraderad versionskontrollbox

- starkt material

Huvuddrag:

- stort arbetsområde,
Den effektiva graveringsytan för denna graveringsmaskin är 30 x 40 x 5,5 cm. En knopp är installerad på axeln, vilket är bekvämt för dig att manuellt flytta överfräsen och förbättra arbetseffektiviteten. (Det finns 4 rotationsaxlar för 3D-stereoskopisk gravering.)

- kraftfull motor,
Det finns tre stegmotorer på tre axlar för mjuk rörelse. Z-axelns 300W DC spindelmotorhastighet kan nå 12000r/min.

- funktion kontrollpanel,
Styrkortet kan anslutas till en dator via ett USB-gränssnitt. Den är fullt funktionell och kan användas under lång tid.

- extraordinär kvalitet,
Den här maskinen har en kraftfull offlinekontroll. Den är också gjord av aluminiumlegeringsmaterial, med hög hållbarhet.

- lätt att installera,
För din bekvämlighet tillhandahåller produkten en detaljerad användarmanual, monteringsinstruktioner. Graveringsmaskinen kan enkelt monteras enligt monteringsanvisningen.

-Brett utbud av applikationer,
Denna CNC-graveringsmaskin kan gravera alla typer av plast, mjukt aluminium, trä, akryl, PVC, PCB och olika andra mjuka material.

Produktspecifikationer:

Effektivt arbetsområde (X x Y x Z): 30 x 40 x 5,5 cm

Material: aluminiumlegering

Spindelhastighet: 12 000 rpm

Stegmotor: 2A 18V; ?2400mN.m vridmoment

Spindelmotor: 300W DC-motor, 0V~48V

Styrmjukvara: Mach 3

Verktygsdiameter: 0,125"/3,175 mm

Maskinens vikt: 53,3 lbs/24,2 kg

Positioneringsnoggrannhet: 0,002 tum/0,05 mm

Objektets mått: 66 x 53,5 x 43 cm

Paketet innehåller:

1 x 4-axlig CNC gravyr och fräsmaskin

1× kontrollbox

1 x USB-datakabel

1 x USB-disk

1 x set installationsverktyg

1 x Användarmanual

Funktioner och detaljer:

-CNC gravyr maskin: Produkten är utrustad med en fjärde rotationsaxel, som kan 3D-stereoskopisk gravering. Produkten innehåller också en detaljerad användarmanual och monteringsanvisningar. Du kan njuta av gravering av plast, mjuk aluminium, akryl, PVC, PCB och mer.

- Stort arbetsområde: Det effektiva graveringsområdet för denna graveringsmaskin är 30 x 40 x 5,5 cm. Via vredet kan axeln flyttas manuellt för enkel inställning av gravyrverktyg.

-Utmärkt motor: Denna CNC-router är utrustad med tre stegmotorer (2A; 18V)/(4A; 24V) och en 300W DC-spindelmotor med en hastighet på 12000 r/min. Och gravyrmaskinen stöder Windows XP, Windows 7, Windows 8, Windows 10 och annan programvara för att direkt importera .nc/.ncc/.txt/.tap/-formatfiler för gravering. Hög precision: mindre än 0,002.

-Uppgraderad version kontrollbox: elastisk koppling kan användas för överföring med högt vridmoment. Graveringsmaskinen har en oberoende offlinekontroll. 1. Du behöver inte ansluta till en dator. 2. Välj valfri offlinefil för gravering. 3. Justera X-, Y- och Z-axelpositionerna manuellt som startpunkten för graveringen och slå på eller av spindeln manuellt. 4. Användbar hastighetskontroll och nödstopp botten. 5. Stödprogram: Mach 3.

- Robust material: Ramen är huvudsakligen gjord av aluminiumlegeringsmaterial med hög hållfasthet. Den krompläterade roterande axeln är inte lätt att deformera, och den dammtäta aluminiumplattan är designad för enkel rengöring, lämplig för långvarig användning. Dessutom är den tillräckligt hållbar för att motstå påfrestningarna av upprepad användning under hela dagen.

Objektnr 577942659

Visningar 14 501

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

4-axel 30x40x5.5cm CNC-gravyrmaskin med USB-port,styrkort och offline-kontroller

Pris

9 925 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

170 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?