Beskrivning

Produktbeskrivning:

Denna 12,5-tumshyvel återanvänder gammalt, slitet, grovt och slitet trä för en exceptionellt slät finish.

Den kraftfulla 2000W motorn möjliggör effektiv hyvling med en matningshastighet på 236"/min (6 m/min).

Kombinerat med ett kraftigt stativ för att hålla hyveln från att gå eller vinkla under drift, har den också en dammutsugsport för att fästa en dammsugare för en ren arbetsmiljö och är idealisk för att återuppliva slitna brädor.

-krafthyvel

- Inmatnings- och utmatningsbord

-Tungt fäste

- Gränssnitt för dammborttagning

- Säkerhets instruktioner

Huvuddrag:

-2000W kraftfull motor,
10 Amp 2000 Watt Motor; Bladhastighet: 8000 rpm; Matningshastighet: 236"/min (6 m/min). Denna kraftfulla motor klarar större och djupare skär av lövträ och ger den prestanda du behöver för en mängd olika uppgifter.

-12,5" brett bord,
Maximal skärbredd: 12,5" (318 mm). Den har en slät och slitstark bordsyta som minskar skador på materialets yta. Rullen matar materialet automatiskt, vilket eliminerar behovet av att manuellt skjuta materialet, vilket förbättrar din arbetseffektivitet.

- justerbar skärtjocklek,
Skärtjocklek: 0,2"-6,3" (6-160 mm). Vevhandtag, lätt att justera höjden på skärhuvudet, för att möta olika skärkrav. Vågen är designad för exakt justering av skärdjup och precisionsbearbetning.

- ett stabilt stativ,
För din bekvämlighet tillhandahåller föremålet också ett avtagbart stativ för hållbarhet. Så du kan använda detta stativ istället för en arbetsbänk. Dessutom förhindrar fyra gummifötter att hyveln skakar under drift. Dessutom kan du vika förlängaren för enkel förvaring.

- lätt att städa,
Dammavgasgränssnittet kan anslutas till en dammsugare för att lösa problemet med flygande sågspån och hålla arbetsmiljön ren. Omvänt, om du inte har en dammuppsamlare kan du ta bort dammporten och ersätta den med detta dammskydd.

- skyddande design,
Utrustad med elektromagnetisk avstängningsskydd och överströmsskydd för att säkerställa säkerheten vid hyvling av trä.

Produktspecifikationer:

Effekt: 2000W

Material: järn+rostfritt stål+aluminium+ABS

maximal. Klippbredd: 12,5"/318mm

Skärtjocklek: 0,2"-6,3"/ 6-160 mm

Matningshastighet: 236"/min (6 m/min)

Maximalt skärdjup: 0-0,1" (0-3 mm)

Bladhastighet: 8000 rpm

Förstärkare: 10 Amp

Produktmått: 20,7 x 18,9 x 27,4 tum/52,5 x 48 x 69,6 cm

Bänkens mått: 12,5 x 11,4 tum/31,8 x 29 cm

Vikt: 69,4 lbs/31,5 kg

Spänning: 230V

Paket innehåll:

1 x hyvel

1 x stativ

1 x tillbehörssats (fotkuddar, järndammskydd, muttrar)

Funktioner och detaljer:

- Kraftfull hyvel: 10 AMP 2000 W motor; Bladhastighet: 8000 rpm; Matningshastighet: 236"/min (6 m/min). Denna högeffektiva trähyvel är utrustad med 2 dubbla blad med komplex honingprocess för att säkerställa en skarp skäregg Straight.Det är ett viktigt verktyg och arbetshäst för ett brett utbud av professionella träbearbetningsprojekt och gör-det-själv-projekt - speciellt designade för att återanvända trä (gammalt, slitet och slitet) samtidigt som det ger det en mycket jämn finish.

-In- och utbord: Maximal skärbredd: 12,5" (318 mm); skärtjocklek: 0,2"-6,3" (6-160 mm). Bord av allt rostfritt stål och metallmaterial säkerställer smidig och stabil träbearbetning. Höghastighetstål knivar Det är inte lätt att bryta, och dess livslängd är cirka 10 % längre än för liknande produkter. Vevhandtaget är bekvämt för att justera höjden på skärhuvudet; vågen används för exakt bearbetning; den automatiska matningsdesignen kan automatiskt matar material; två metallreturrullar tillhandahålls för att enkelt skicka tillbaka arbetsstycket.

- Heavy Duty Bracket: Det finns ett kraftigt fäste för att fixera trähyveln mer stadigt. Denna bärbara bordshyvel är kompakt och platsbesparande, med ett avtagbart stativ och vikbar förlängningsbräda. ABS-spåren på båda sidor är designade för enkel förflyttning.

- Dammutsugsanslutning: Dammbehållare, 1,8"/45mm innerdiameter, 2"/50mm ytterdiameter. Dammutloppet kan anslutas till en dammuppsamlare, vilket är bekvämt för rengöring av flygande flis. Samtidigt kan järndammskyddet användas istället för uppsamlaren. Båda sätten kan hålla din arbetsplats snygg och skapa en trevlig arbetsmiljö.

- Säkerhetsföreskrifter: Det finns en elektromagnetisk strömbrytare för avstängningsskydd, som kan lösa ut överströmsskyddet när motorn är överbelastad. Denna design förbättrar avsevärt säkerhetsprestandan, säkerställer stabil och pålitlig drift och förlänger livslängden.

Objektnr 628761760

Visningar 182

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 1 maj 13:51

2000W 12,5 tum dammtät elektrisk trähyvel, justerbar snitttjocklek, med skydd

Pris

7 159 kr
Annonsen är avslutad

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

165 omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?