Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 7-9 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

Denna 60 MPa dieselbränsleinjektortestare används för att justera injektorns öppningstryck, sätesmunstyckestryck, läckagetest, sprayatomisering upprepat modelleringstest och skvallerkarakteristiskt test.

Denna dieselinjektortestare har en kraftig mätare på 0 till 600 BAR / 0 till 8000 PSI dubbelskala som hjälper till att stabilisera nålvibration, vilket ger mer exakta resultat och förlänger mätarens livslängd.

- Högkvalitativt aluminium

- Stort mätområde

- Överlägsen testförmåga

-Standard tillbehör

Huvuddrag:

- hållbar aluminiumkropp,
Bränsleinsprutningstestaren är gjord av utvalda högkvalitativa material för att säkerställa långvarig användning. Den har en solid aluminiumkropp, en tryckmätare i rostfritt stål och en klar oljekopp i plast.

-Utmärkt manometertest,
Den grundläggande designen är utrustad med 0-60M Pa (0-600 bar/0-8000 psi) tryckmätare och 0,8L bränslemätkopp och 5 mikron originalfilter, som hjälper till att noggrant testa öppningstrycket för injektorer och ventiler.

-Kompakt struktur med utsökta detaljer,
Denna bränsletrycksmätare har en kompakt struktur, en trevägs avstängningsventil för säkerhet, enkel anslutning, en robust monteringsbas för balans och ett 2/5" kolvhål för kraft.

- multifunktionstest,
Bränsleinsprutningstestaren är en specialutrustning för att testa bränsleinsprutare. Det kan verifiera olika mekaniska test av injektorer, såsom öppningstrycktest, läckagetest, finfördelningstest, fladdertest, etc. Den har olika funktioner och är lätt att använda.

- hög konfiguration,
Denna verktygssats innehåller huvudkomponenterna för injektorkalibrering och alla tillbehör som behövs under installationen. Vid första användning, skölj insidan av testaren med hjälp av spaken och spraya den in i extraktionsenheten utan munstycke.

-Brett utbud av applikationer,
Det används ofta vid kalibrering av dieselmotorer för bilar och traktorer. Den är lämplig för alla typer av dieselinjektorer utom (CRDI) common rail dieselinjektorer.

Produktspecifikationer:

Färg: Svart

Mätområde: 0 till 600 bar & 0 till 8000 PSI

Tryckområde: 60Mpa (600 bar)

För 6190/6200/6170 dieselmotorer

Testbart tryck: större än eller lika med 35,0 MPa (350 bar)

Bränsletankens kapacitet: 4000 ml

Oljekopp: 0,8L

Tryck: 0-60Mpa

Kolvhål: 2/5''

Munstyckskontakt: M14X1.5-M14X1.5, M14X1.5-M12X1.25, M14X1.5-M12X1.5

Tillämpliga modeller: Diesellokomotiv

Paketstorlek: 19X11X7 tum/48X26X17 cm

Bruttovikt: 14 lbs/6 kg

Paket innehåll:

1 X Diesel Injektor Munstycke Tester

Obs: Förutom de föremål som anges i listan ovan, ingår inte andra föremål på bilderna i paketet.

Funktioner och detaljer:

- Högkvalitativt aluminium: Dieselinjektortestaren är smidd av högkvalitativt aluminium och antar en gjutprocess, vilket avsevärt förbättrar dess hållbarhet och styvhet. Den innehåller också en bränslekopp i plast för att hålla bränslet, och en tryckmätare i rostfritt stål för att exakt detektera lufttrycket.

- Stort mätområde: Använd precisionsinstrument med dubbla skalor, mätvärdet sträcker sig från 0-600 bar/0-8000 psi, och det maximala testtrycket är upp till 60M Pa. (100 mm urtavla, 3/8" BSP-gänga.) Bränslemätkoppen rymmer 0,8L olja och passar med ett filter för att underlätta vid olika injektortester.

- Överlägsna testmöjligheter: Verktygssatsen kan utföra korrekt munstyckesöppningstrycktestning, läckagetestning, fladdertestning, spraymönsterkontroll och finfördelning. Dieselbränsleinsprutningstestaren har multifunktionella testmöjligheter och är ett idealiskt verktyg för testning av dieselbränsleinsprutare för bilar.

-Standardtillbehör: Injektorsprängningstestsats levereras med 60 MPa tryckmätare, handtag, högtrycksrör, mm storlek muttrar (12 X 1,5) och (14 X 1,5) för typ A och B anslutningar, 0,8L bränslekopp levereras med 5 Micron äkta filter, kolv/element och överföringsventil. Förpackningen kommer med två extra slangar för din testanvändning.

- Brett användningsområde: Denna dieselinjektortestare används ofta för kalibrering av bil- och traktordieselmotorinsprutare. Den är lämplig för alla typer av dieselinjektorer utom (CRDI) common rail dieselinjektorer.

Objektnr 606092464

Visningar 893

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

60MPa dieselinjektortestare med dubbelskala, stort mätområde, multifunktionstest

Pris

1 659 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

171 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?