Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 7-9 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

Denna multifunktionella 3-käftade svarvchuck är gjord av högkvalitativt härdat stål, som har bra tryckmotstånd och lång livslängd. Den har tvåvägsbackar för att hålla industriella delar. Naturligtvis kan den självcentrerande funktionen hos denna svarvchuck spara besväret med upprepad kalibrering under installationen.

Denna chuck är lätt att installera och lätt att använda. Lämplig för alla typer av generella svarvar, ekonomiska CNC-svarvar, slipmaskiner, fräsmaskiner, borrmaskiner, verktygsmaskiner etc.

- Material av hög kvalitet

- hög precision

- Snabb spännhastighet

- hög anpassningsförmåga

Huvuddrag:

- härdat stål,
Alla styrskenor och bärytor på denna självcentrerande nyckelchuck är precisionsbearbetade och klarade HRC 58-62-testet.

- självcentrering,
Eftersom stigningen på de platta rektangulära trådarna är lika, är rörelseavståndet för de tre klorna detsamma, och det har funktionen att självcentrera.

- högprecisionschuck,
När det koniska kugghjulet vrids med en skiftnyckel, börjar den gängade träbearbetningssvarvchucken att gå, och det koniska kugghjulet styr noggrannheten hos den chuck som håller arbetsstycket.

- Stort spännområde,
Chucken är utrustad med en uppsättning vändbara käftar, de yttre käftarnas klämområde är större än de inre käftarna, vilket är lämpligt för att klämma fast olika industridelar.

-Enkel installation,
Miniatyrsvarvchucken består av en chuckkropp, en rörlig chuck och en kloöverföringsanordning. Installationen är snabb och enkel eftersom chucken är självcentrerande och kräver ingen kalibrering.

-Brett utbud av applikationer,
Den trekäftiga svarvchucken är lämplig för olika generella svarvar, ekonomiska CNC-svarvar, slipmaskiner, fräsmaskiner, borrmaskiner och verktygsmaskiner.

Produktspecifikationer:

Material: härdat stål

Käft: 3 käftar

Användning: för CNC-borr- och fräsmaskin

Färg: Silver

Mått: 10"/250mm

Ytterdiameter: 10"/250mm

Bultcirkeldiameter: 8,9"/226mm

Genomgående håldiameter: 3,15"/80 mm

Chuckkroppstjocklek: 3,15"/80mm

Spännvidd för inre käftar (A-A1): 0,24" - 4,33" / 6 - 110 mm

Interferensintervall för intern käk (B-B1): 3,15" - 9,84" / 80 - 250 mm

Spännvidd för yttre käft (C-C1): 3,54" - 9,84" / 90 - 250 mm

Monteringsgänga: 3-M12

Noggrannhet: 0,002 tum/0,051 mm

Artikelvikt: 50 lbs/22,68 kg

Paketets mått (L x B x H): 12,6" x 12,6" x 8,3"/32 x 32 x 21 cm

Paket innehåll:

1 x svarvchuck

1 x Chuck nyckel

3 x monteringsskruvar

1 x sexkantnyckel

Funktioner och detaljer:

- Högkvalitativt material: Svarvchuckkroppen är gjord av högkvalitativt härdat stål, och hårdhetstestet för käftarna och styrskenorna är HRC58-62. Den har egenskaperna hög hållfasthet, god seghet, kompressionshållfasthet och lång livslängd.

- Hög precision: Svarvchuckbackar för träbearbetning och tre käftar är självcentrerande, centreringsnoggrannheten är mindre än eller lika med 0,002"/0,051 mm, och ingen justering krävs efter installationen. Högprecisionsdesignen av det koniska kugghjulet på chuck säkerställer noggrannheten i chuckdriften.

- Snabb spännhastighet: Denna trekäftiga svarvchuck har en automatisk centreringsfunktion, och det finns inget behov av upprepad kalibrering under installationen. Följ bara rätt ordning för att installera, enkelt, snabbt och bekvämt.

- Stark anpassningsförmåga: De medföljande skruvarna gör denna svarvchuck mycket anpassningsbar och kan användas med käftarna i samma serie av chuckar. Denna motorsvarvchuck är lämplig för att klämma fast olika delar som hängande axlar, skivor och liksidiga trianglar.

Objektnr 606481450

Visningar 1 010

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

10-tums trekäfts svarvchuck, självcentrerande, hög precision, stort spännområde

Pris

3 059 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

170 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?