Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 9-15 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

Denna produkt är en högkänslig stråldoslarmanordning, som huvudsakligen används för att övervaka X, ?, ?-strålar. Den har egenskaperna för hög känslighet och exakt mätning.

Denna produkt används i stor utsträckning i den befintliga strålningsmiljön och miljön där människokroppen är föremål för stråldosövervakning och skydd, såsom heminredning, stråltillverkningsföretag, hälsa, strålbehandling, kärntekniska laboratorier, kärnkraftverk, import och export råvaruinspektion, byggmaterial, petrokemikalier, geologisk folkräkning, stålskrot, upptäckt av industrifel etc.

Produktfunktioner:

1. Tillverkad av högkvalitativa material, silikontäckande design, anti-halk och anti-fall, slitstarkt, bekvämt grepp.

2. Det antar massräknare med hög detektionskänslighet, speciellt lämplig för radioaktivitetsövervakning i miljön, detektering av spårstrålning och elektromagnetisk strålning.

3. Utrustad med en LCD-färgskärm har den en multifunktionell övervakningssida, som kan visa realtidsvärdet för den aktuella doshastigheten, det ackumulerade uppmätta värdet, den ackumulerade lagrade doshastigheten, maxvärdet, medelvärdet , startdatum och ackumulerad tid i realtid.

4. Detektorn används för att mäta X-, gamma- och betastrålning, och är mest lämpad för att mäta små förändringar i strålningsnivåer, med hög känslighet för de vanligaste nuklider.

5. Tre larmlägen är utformade, med ljud/ljus/vibrationslarm när doshastigheten och den kumulativa dosen överstiger tröskeln, och tröskeln för doshastighet och kumulativ dos kan ställas in manuellt.

6. Brett användningsområde, lämplig för heminredning, stråltillverkningsföretag, sanitet, strålterapi, kärntekniska laboratorier, kärnkraftverk, inspektion av import och export av råvaror, byggmaterial, petrokemisk, geologisk undersökning, stålskrot, upptäckt av industrifel och andra .

Produktspecifikationer:

Produktnamn: Nuclear Radiation Detector
Material: ABS+silikon
Display: LCD
Batteri: 1 * Inbyggt 1100mAh uppladdningsbart litiumbatteri (ingår)
Sensor: Geiger-Muller motrör
Röntgenundersökning: röntgen-, gamma- och betastrålar
Stråldoshastighetsområde: 0,01?Sv/h-1000?Sv/h (upp till 10mSv/h)
Objektstorlek: 120 * 78 * 27 mm / 4,72 * 3,07 * 1,06 tum
Paketstorlek: 198*112*42 mm / 7,80*4,41*1,65 tum
Paketets vikt: 245 g/9,64 oz

Paketet innehåller:

1*kärnstrålningsdetektor

1*kabel

1*Instruktionsmanual

Objektnr 577289007

Visningar 1 111

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Multifunktionell högkänslig strålningsdetektor med LCD-färgskärm, tre larmlägen

Pris

1 059 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

168 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?