Beskrivning

* Spelet är ett oanvänt originalspel som ligger i en inplastadoriginalask.
* Åldersgräns 12 år

Spells of Gold
Populärt rollspel som kombinerar klassiskt RGP med simulering avbyteshandel.

Spells of Gold är ett rollspel med starkt inflytande av handel ispelandet. Spelet utspelar sig i en värld av fantasy, bebodd avmänniskor, odöda bestar och andra varelser.

Universumet i spelet - Lokatrienn - är verkligen stort. Den består av ett antal separata världar. Var och en har flerastäder, som representerar isolerade ekonomiska och politiska system.

The Hero kan färdas från en värld till en annan genom särskildarymdportar, kallade Portaler. Hans huvudsakliga verksamhet ärhandel, d v s köpa varor i en stad och sälja eller utbyta dem i enannan. För detta ändamål har The Hero fått en särskild sak - MagicSack of Monroke. Tack vare den kan han lätt bära en stor mängd varor.

Mycket måste göras, innan hjälten kan hitta mer fördelaktigahandelsvägar och få en ordentlig vinst. På sin väg, kommer han attmöta rövare och banditer, bestar och odöda sådana. Det är lätt attgissa, att varje sådant möte knappast kommer att sluta fredligt.För att känna sig säker och redo för oväntade olyckor och äventyr,kan hjälten välja vad han vill vara: han kan utveckla och behärskasina stridsvanor och bli en krigare, eller han kan få magiskafärdigheter och bli en magiker, eller specialisera i bådakonsterna.

Vid utvecklingen av sina färdigheter och vanor, får hjälten enchans att delta i en av Guilderna - där han kan utveckla ochfullända sig själv. Det finns också fem olika gudar för hjälten attdyrka. Varje Gud ger särskilda fördelar och en unik uppsättning avböner. Medan han reser över Lokatrienn och handlar, slåss och fårerfarenhet, begriper hjälten gradvis själva kärnan i universum.Hela världshistoriens skapande och sättet att ändra det bliruppenbarat för honom. Hjälten deltar i den eviga kampen mellan detgoda och det onda, nästlar upp mysteriet med the Dark Aliance,eller till och med finner Way of the Chosen på ett ofattbartsätt...

Viktiga funktioner:
* Rollspel i kombination med inslag av handelssimuleringspel;Icke-linjär berättelse tillåter spelare att spela spelet med etthelt nytt perspektiv;
* Ett stort antal icke-story uppdrag;
* Enorm spelvärld som bebos av fantasyvarelser;
* Fem gudar att tillbe och fem klaner att gå med i
* Över hundra städer att besöka och handla med,
* Massor av magi- och fightingskolor där du kan lära dig så mångafärdigheter och förmågor som du vill,
* Välj dina vapen och rustning från 2000 olika typer;
* Och naturligtvis magi. Det finns nio magiskolor med olikatrollformler för att hjälpa din hjälte i sina resor runt om iSpells of Gold-världen..

Systemkrav
Win 98,2000,XP (Funkar även till många nya datorer.)

Kategori: Rollspel Originaltitel: Spells ofGold

Förskottsbetalning till bankkonto, via Tradera, Swish eller Payson inom en vecka efter avslutat köp.
Frakt tillkommer eller hämtas i LUND.

Objektnr 631057968

Visningar 28

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 23 maj 09:15

Spells of Gold - Fantasy Trade SIM /PC spel / NYTT inplastat

Pris

60 kr

iButiken

LUND, Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

196 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?