Beskrivning

Handgjord halsband med röda turkos stenar och antik hänge.
Storlek : Ca 41 cm

Röda stenar är en fascinerande kategori av ädelstenar som erbjuder en mängd olika färger och egenskaper. Deras röda nyanser sträcker sig från djupa, mörkröda till ljusare och mer levande toner. Dessa stenar är kända för att addera en varm och intensiv färgklick till smycken och dekorativa föremål.

En av de mest kända röda stenarna är rubin. Rubin anses vara en av de mest värdefulla ädelstenarna och dess djupa röda färg ger en känsla av lyx och elegans. Rubin har en lång historia av användning i smycken och är en favorit bland juvelerare och samlare. Dess intensiva röda färg symboliserar kärlek, passion och energi.

En annan röd sten som är populär är granat. Granat kommer i olika nyanser av rött, inklusive djupt rött, vinrött och orange-rött. Det är en hård sten som är idealisk för användning i smycken och har en fin glans och klarhet. Granat symboliserar styrka, överflöd och kreativitet.

Carnelian är en annan röd sten som har använts i århundraden för att tillverka smycken och dekorativa föremål. Dess färg varierar från ljusrött till orange-rött. Carnelian har en jämn och vacker färg och används ofta för att skapa hängen, ringar och armband. Stenen sägs ha positiva energier och kan ge mod och självförtroende.

Jasper är en röd sten som finns i olika nyanser, inklusive rödbrunt och orange-rött. Den har ofta vackra mönster och bandningar, vilket gör den till en uppskattad sten för tillverkning av smycken och konstverk. Jasper är också känd för att ge jordnära och lugnande energier.

Röda stenar har inte bara en estetisk skönhet utan har också haft symbolisk betydelse i många kulturer. Rött har länge varit associerat med kraft, passion och mod. Röda stenar sägs också ha egenskaper som främjar kreativitet, vitalitet och ökad energi.

Sammanfattningsvis erbjuder röda stenar en bred variation av färger och egenskaper som kan förhöja skönheten i smycken och dekorativa föremål. Rubin, granat, carnelian och jasper är bara några exempel på röda stenar som har lockat människor med sin rika färg och symboliska betydelse. Oavsett vilken röd sten man väljer kan den ge en stark och iögonfallande touch till smycken och vara en symbol för kraft och passion.

Se bilder för egen kvalitetsbedömning.
  • Om du vill säkra leveransen, maila mig efter auktionens slut och begär REK.*vid köp av ett eller flera objekt överstigande 500 kronor utgår alltid REK.
  • Vänligen ingen avhämtning försändelser sker endast via Posten.
  • Den normala leveranstiden är 1-6 arbetsdagar inom EU och 8-10 arbetsdagar till övriga delar av världen.
Lycka till!
Rosi.

MISSA INTE ÖVRIGA AUKTIONER/ANNONSER.

Objektnr 603095646

Visningar 1 213

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Unik handgjord halsband med äkta röda stenar och antik hänge.

Pris

499 kr

rosi.

Borås , Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

1 108 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?