Beskrivning

Oöppnad / förseglad (New & Sealed Box)!

LEGO® Friends 41427 "Emmas modebutik" - numera sällsynt byggsats lanserad 2020, oöppnad / förseglad! Barn som gillar mode och att klä ut sig kommer att älska Emmas modebutik (41427). Detta funktionsspäckade lekset innehåller en modebutik med 2 våningar där barn kan hjälpa minidockorna att välja nya kläder från en cool stilsnurra som låter dem mixa och matcha olika stilar. Barn kan sedan klä på dockorna i det coola roterande provrummet, komplett med reflekterande spegel. Ytterligare produktbeskrivning finns längre ner i annonsen. Varmt välkommen att avhämta eller så skickar vi välemballerat, spårbart och försäkrat.

För snabbast möjlig leverans till dig, ser vi till att ditt köp paketeras omsorgsfullt och skickas i normala falldirekt med första postgången! Se "Notiser" för eventuella avvikelse! Vi följer ditt paket och hjälper till utifall något strular under transporten. Nöjda blir vi först när vi ser att du har mottagit ditt paket som förväntat! Kontakta oss gärna ifall förpackningens (Legoasken) skick är särskilt viktig för dig!

Butiken ”Peklek” erbjuder ett unikt utbud av sällsynta och populära LEGO® produkter av samlarkaraktär dvs. vi säljer uteslutande produkter som är slutproducerade och slutsålda hos LEGO. Hos oss hittar du såväl begagnade som oöppnade rariteter! Vi strävar efter att agera ansvarfullt och erbjuda en smidig och trevlig affär för dig som kund! Du kan känna dig trygg när du handlar hos oss, vi har mångårig erfarenhet och hundratals nöjda kunder ;-). Att vi är pålitliga, trevliga och lever upp till förväntningarna bekräftas av alla fina omdömen vi får, se själv!

Produktbeskrivning: Blivande fashionistor kan iscensätta sina designerdrömmar i Emmas studio där det finns en soffa där klädkreationerna kan fantiseras ihop över en kopp kaffe. Studion har också en symaskin och en balkong. Barn kan också lyfta av studion för att lättare komma åt butiken på nedervåningen. Eller så kan två vänner leka i de 2 sektionerna på samma gång!

Realistiska rolleksäventyr
Heartlake City seten erbjuder barn en spännande bygg- och lekupplevelse. Introducera din lilla byggare till LEGO® Friends världen, där Stephanie, Mia, Emma, Olivia och Andrea väntar på att välkomna alla barn till det roliga.

  • Låt barn leka med stil med Emmas modebutik (41427). Det finns en butik på nedervåningen där barn kan låtsas shoppa kläder, och en designerstudio på övervåningen där de kan designa och skapa nya stilar.
  • Detta byggset innehåller en butik och en studio, 2 byggbara minidockor, modeaccessoarer som de glänsande tygkjolarna som är nya för juni 2020, saxar och tyg, för timmar av kreativ lek.
  • Barn kan också lyfta av övervåningen för att leka med butiken och studion separat. Detta ger också bättre tillgång till butikens roliga funktioner, till exempel den snurrande klädställningen och det roterande provrummet.
  • Letar du efter en rolig leksak till barn från 6 år? Detta set med 343 delar är perfekt som julklapp eller födelsedagspresent till pojkar och flickor som älskar modelekar, eller till den som gillar att fördjupa sig i ett givande byggprojekt.
  • Denna 2-våningsbutik är 17 cm hög och 16 cm bred, vilket gör den till en fantastisk leksak att visa upp i varje sovrum. Barn kan också kombinera den med andra LEGO® leksaker för ännu fler kreativa lekmöjligheter.
  • Med så många fantastiska funktioner kommer detta shoppinglekset att erbjuda timmar av underhållning, och eftersom det inte kräver några batterier behöver lekarna aldrig ta slut.
  • Som alla LEGO® byggleksaker innehåller detta modelekset tydliga instruktioner som barn från 6 år kan följa för att slutföra sitt bygge utan att behöva be en vuxen om hjälp, vilket uppmuntrar till självständighet och ger ökat självförtroende.
  • Introducera barn till LEGO® Heartlake City världen, en plats full av spännande uppdrag, söta husdjur, roliga platser och fantastiska vänskapsband.

Objektnr 616709167

Visningar 566

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

LEGO Friends 41427 "Emmas modebutik" - från 2020, oöppnad / förseglad!

Pris

579 kr

Peklek

Lerum, Sverige

5.0

Peklek

Verifierad

Toppsäljare

967 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?