Beskrivning

Oöppnad / förseglad samlarask (New & Sealed Collector's Item)!

LEGO® Creator 31107 "Rymdutforskningsfordon" - numera sällsynt 3-i-1 byggsats lanserad 2020, oöppnad / förseglad! Barn kommer att älska att köra det detaljerade utforskningsfordonet, med cockpit, labb/bostadsdel, fungerande kranarm och fjädring, plus en liten robot med rörliga armar, en byggbar utomjording och en astronautminifigur som inspirerar till fantasi och rollekar. Varmt välkommen att avhämta eller så skickar vi välemballerat, spårbart och försäkrat. Frakten inkluderar emballage, hantering och porto med transportförsäkring.

Letar du efter något inom LEGO® Creator 3-i-1 byggsatser? Då har du hamnat rätt! I vår butik hittar du en mängd sällsynta, klassiska och exklusiva byggsatser som LEGO har producerat genom åren inom 3-i-1 segmetet! Saknar du något? Hör av dig så kan vi se ifall vi kan ta hem på beställning!

Butiken ”Peklek” erbjuder ett unikt utbud av sällsynta och exklusiva LEGO® produkter av samlarkaraktär! Vi strävar efter att agera ansvarfullt och erbjuda en smidig och trevlig affär för dig som kund! Du kan känna dig trygg när du handlar hos oss, vi har mångårig erfarenhet och hundratals nöjda kunder ;-). Att vi är pålitliga, trevliga och lever upp till förväntningarna bekräftas av alla fina omdömen vi får, se själv!

För snabbast möjlig leverans till dig, ser vi till att ditt köp paketeras omsorgsfullt och skickas direkt med första postgången! Vi följer ditt paket och hjälper till utifall något strular under transporten. Nöjda blir vi först när vi ser att du har mottagit ditt paket som förväntat!

Vi servar våra kunder sju dagar i veckan, året runt men även vi behöver ledigt ibland. Ifall vi inte kan skicka paket direkt efter betalning så informerar vi om det i förväg på ”Notiser”. Där presenterar vi även nyheter i vårt utbud m.m. Kontakta oss gärna ifall Legoaskens skick är särskilt viktig för dig!!

Övrig produktbeskrivning: Äventyr väntar alla unga rymdutforskare med leksetet LEGO® Creator 3in1 Rymdutforskningsfordon (31107). Barn kommer att älska att köra det detaljerade utforskningsfordonet, med cockpit, labb/bostadsdel, fungerande kranarm och fjädring, plus en liten robot med rörliga armar, en byggbar utomjording och en astronautminifigur som inspirerar till fantasi och rollekar.

Utomjordiskt kreativa lekar
Barn får 3 olika bygg- och lekupplevelser i detta LEGO Creator 3in1 lekset. De kan bygga rymdutforskningsfordonet och sedan bygga om det till en rymdbas med en mindre utomjording eller en rymdflygare. De kan också följa sin egen fantasi och bygga något helt nytt.

Modeller och lek utan gränser

LEGO Creator 3in1 set erbjuder olika modeller som är detaljerade och realistiska och uppmuntrar till fantasifulla lekar. Modellerna ger oändliga bygg- och lekmöjligheter samtidigt som de väcker kreativiteten hos barn i alla åldrar. De inspirerande seten är också perfekta som julklapp eller födelsedagspresent till barn.

Setet LEGO® Creator 3in1 Rymdutforskningsfordon (31107) uppmuntrar barn till kreativa lekar, med 3 modeller i 1: ett rymdutforskningsfordon, en rymdbas eller en rymdflygare. Att bygga och bygga om ger obegränsade lekmöjligheter! Vilka äventyr väntar på dig i yttre rymden? Barn kan utveckla sin kreativitet och sina byggfärdigheter när de studerar en utomjording i rymdutforskningsfordonet, laddar batterierna i rymdbasen, flyger från planet till planet i rymdflygaren eller bygger något helt nytt. Detta set ger barn 3 byggalternativ: Ett LEGO® Creator 3in1 Rymdutforskningsfordon (31107), en rymdbas eller en rymdflygare, att leka med separat eller med andra set. Setet innehåller också en astronautminifigur för extra roliga lekar. Alla som gillar kreativt byggande kommer att älska detta fantastiska set. De robusta modellerna rymdutforskningsfordon, rymdbas och rymdflygare är perfekta som julklapp, födelsedagspresent eller överraskning till pojkar och flickor från 8 år.

Objektnr 572421176

Visningar 2 033

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

LEGO 31107 Creator "Rymdutforskningsfordon" - från 2020, oöppnad / förseglad!

Pris

859 kr

Peklek

Lerum, Sverige

5.0

Peklek

Verifierad

Toppsäljare

967 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?