Beskrivning

Oöppnad / förseglad (New & Sealed Box)!

LEGO® City 60249 "Sopmaskin" - numera sällsynt byggsats av samlarkaraktär lanserad 2020, oöppnad / förseglad! (Obs! Den här byggsatsen från LEGO är förpackad i en tunn kartongtyp så vissa askar kan ha mindre veck eller skönhetsfel men inget som påverkar innehållet. Ifall förpackningens skick är särskilt viktig för dig så är du välkommen att kontakta oss.) Barn kommer att älska att låtsas vara vardagshjältar med setet LEGO® City Sopmaskin (60249). Den här häftiga leksaksbilen har realistiska borstar som snurrar när den knuffas framåt, plus soptunna, spade och en förarminifigur. Lägg bara till en ung byggare med stor fantasi och låt lekarna börja. Ytterligare produktbeskrivning finns längre ner i annonsen. Varmt välkommen att avhämta eller så skickar vi välemballerat, spårbart och försäkrat.

För snabbast möjlig leverans till dig, ser vi till att ditt köp paketeras omsorgsfullt och skickas i normala fall direkt med första postgången! Se "Notiser" för eventuella avvikelse!

Butiken erbjuder ett unikt utbud av sällsynta och exklusiva LEGO® produkter av samlarkaraktär! Vi strävar efter att agera ansvarfullt och erbjuda en smidig och trevlig affär för dig som kund! Du kan känna dig trygg när du handlar hos oss, vi har mångårig erfarenhet och hundratals nöjda kunder ;-).Att vi är pålitliga, trevliga och lever upp till förväntningarna bekräftas av alla fina omdömen vi får, se själv!

Övrig produktbeskrivning: Denna coola byggleksak innehåller Instructions PLUS – del av gratisappen LEGO Life för smartphones och surfplattor. Den här interaktiva bygguiden, med fantastiska visningsverktyg för att zooma och rotera, hjälper snabbt unga LEGO byggare att bli mästerbyggare. LEGO City Great Vehicles – Coola leksaker för barn Barn växer upp med fantastiska fordon omkring sig, på land, i luften eller vattnet – och med LEGO City Great Vehicles seten kan de utforska dem på nära håll! Dessa roliga byggset inspirerar till fria, fantasifulla lekar där barn kan återskapa scenarier som skildrar det verkliga livet på ett roligt och spännande sätt.

  • Den här sopmaskinsleksaken är perfekt som introduktion till den spännande LEGO® City världen. Perfekt för barn från 5 år och utformad för att inspirera till fria, fantasifulla rollekar baserade på verkliga scenarier.
  • Vad finns i lådan? En cool LEGO® City Sopmaskin med plats för förarminifiguren, plus soptunna, spade och banan. Allt ett barn behöver för roliga, självständiga lekar.
  • Denna sopmaskinsleksak har realistiska borstar som snurrar när den knuffas framåt. Barn kan också kombineradetta set med andra LEGO® originalleksaker för roliga lekar och coola modeller att visa upp.
  • Detta LEGO® City (60249) lekset är perfekt som julklapp, födelsedagspresent eller belöningsgåva till barn från 5 år och för pojkar och flickor som älskar leksaksfordon. Kräver endast mycket grundläggande byggkunskaper.

Objektnr 548694353

Visningar 1 887

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

LEGO City 60249 "Sopmaskin" - från 2020, oöppnad / förseglad!

Pris

279 kr

Peklek

Lerum, Sverige

5.0

Peklek

Verifierad

Toppsäljare

967 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?