Beskrivning

Den här Legoasken är oöppnad / förseglad (Nytt)! This LEGO box is New & Sealed!

LEGO Exclusive / Disney 71044 "Disney tåg och station" - numera sällsynt och exklusiv byggsats lanserad 2019, oöppnad / förseglad! Samla familjen för en givande bygg- och lekupplevelse med LEGO® Disney setet 71044 Tåg och station. Barn kommer att älska att följa med Disney figurer som Musse Pigg, Mimmi Pigg, Piff, Puff och Långben på magiska äventyr med det här grymma LEGO tågsetet, som innehåller ett motoriserat ånglok med förrådsvagn, en passagerarvagn och en lyxig salongsvagn, samt ett ovalt spår och en stationsbyggnad i ikonisk Disney Parks® stil. Ytterligare produktbeskrivning finner du längre ner i annonsen. Varmt välkommen att avhämta eller så skickar vi välemballerat, spårbart och försäkrat till viss del (se försäkringsvillkor bland Notiser). OBS! Kontakta oss gärna före köpet om du önskar fullvärdesförsäkring!!

För snabbast möjlig leverans till dig, ser vi till att ditt köp paketeras omsorgsfullt och skickas i normala fall direkt med första postgången! Se "Notiser" för eventuella avvikelser! Vi följer ditt paket och hjälper till utifall något strular under transporten. Nöjda blir vi först när vi ser att du har mottagit ditt paket som förväntat! Kontakta oss gärna ifall förpackningens (Legoasken) skick är särskilt viktig för dig!

Butiken ”Peklek” erbjuder ett unikt utbud av sällsynta och populära LEGO® produkter av samlarkaraktär dvs. vi säljer uteslutande produkter som är slutproducerade och slutsålda hos LEGO. Hos oss hittar du såväl begagnade som oöppnade rariteter! Vi strävar efter att agera ansvarfullt och erbjuda en smidig och trevlig affär för dig som kund! Du kan känna dig trygg när du handlar hos oss, vi har mångårig erfarenhet och hundratals nöjda kunder ;-). Att vi är pålitliga, trevliga och lever upp till förväntningarna bekräftas av alla fina omdömen vi får, se själv!

Kompletterande produktbeskrivning: Det här setet har en mängd coola detaljer och funktioner som kan styras via en app. Använd en smartphone eller surfplatta för att köra loket framåt och bakåt och göra realistiska ljudeffekter. Det är lätt att koppla ihop vagnarna med de magnetiska LEGO kopplingarna, och panelerna på salongsvagnen kan öppnas så att du kommer åt den detaljerade insidan, som är komplett med bord, fåtöljer, tekanna och kopp. Och det roliga slutar inte där! I stationsbyggnaden finns en mängd byggbara möbler och detaljer, som fönster med gardiner, en väggklocka, en takkrona och ett tornrum med en liten LEGO överraskning! Innehåller 5 LEGO® ? Disney minifigurer med unika dekorationer och tillbehör: Musse Pigg, Mimmi Pigg, Piff, Puff och Långben.

  • LEGO® ? Disney Tåg och station innehåller 16 böjda och 4 raka rälsdelar, lok, förrådsvagn, passagerarvagn, salongsvagn och en ikonisk stationsbyggnad.
  • Loket har en stor röd kofångare, röda hjul med fungerande kopplingsstänger, stor skorsten och förarhytt.
  • Förrådsvagnen har en LEGO® Powered Up 88009 Hubb och en LEGO Powered Up 88011 Tågmotor.
  • Tåget och ljudeffekterna kan kontrolleras via en smart enhet. Anslut via Bluetooth från LEGO® Powered Up appen.
  • Produkten kräver batterier (ingår ej). Se förpackningen för information om typ och antal.
  • Passagerarvagnen har säten för LEGO® ? Disney minifigurerna.
  • Ta bort panelen på salongsvagnen för att komma åt den detaljerade insidan med bord, fåtöljer, tekanna och kopp.
  • Stationshuset har en detaljerad fasad med balkong, klocka och 2 torn med flaggor.
  • Inuti stationen finns en biljettdisk, en kaféhörna och många byggbara möbler och detaljer, som fönster med gardiner, väggklocka, takkrona och ett tornrum med en liten LEGO® ? Disney överraskning.
  • Koppla enkelt ihop vagnarna med de magnetiska LEGO® kopplingarna som ingår.
  • Den här LEGO® byggleksaken innehåller över 2 900 delar.

Objektnr 613365128

Visningar 1 605

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

LEGO Exclusive 71044 "Disney tåg och station" - från 2019, oöppnad / förseglad!

Pris

6 998 kr

Peklek

Lerum, Sverige

5.0

Peklek

Verifierad

Toppsäljare

969 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?