Beskrivning

Oöppnad / förseglad samlarask (New & Sealed Box)!

LEGO® 10235 Creator Expert / Exclusive "Vintermarknad" eller "Winter Village Market" - mycket exklusiv byggsats av samlarkaraktär med jultema lanserad 2013,oöppnad / förseglad! Samla familjen inför julhelgen och bygg någon av LEGO Creator Expert "Winter Village" byggsatser tillsammans! En riktigt trevlig stund för hela familjen! Låt modellen stå framme som en del av julpyntet, om möjligt! Ytterligare produktbeskrivning finns längre ner i annonsen. Varmt välkommen att avhämta eller så skickar vi välemballerat, spårbart och försäkrat.

För snabbast möjlig leverans till dig, ser vi till att ditt köp paketeras omsorgsfullt och skickas i normala fall direkt med första postgången! Se "Notiser" för eventuella avvikelse! Vi följer ditt paket och hjälper till utifall något strular under transporten. Nöjda blir vi först när vi ser att du har mottagit ditt paket som förväntat! Kontakta oss gärna ifall förpackningens (Legoasken) skick är särskilt viktig för dig!

Letar du efter något med jultema? Då har du hamnat rätt! I vår butik hittar du ett brett sortiment som innehåller allt från enklare specialpåsar till de mest exklusiva byggsatserna som exempelvis LEGO® Winter Village serien! Byggsatser med jultema underhåller såväl vuxna som barn i höstmörkret hela vägen fram till jul! Mysigt att bygga själv eller ihop med nära och kära, ställa fram som dekoration och leka lite såklart!

Övrig produktbeskrivning: Skapa julstämning med vintermarknaden som ingår i den populära LEGO® vinterserien. Vrid på handtaget och ta en tur med den snurrande karusellen med gunghästar! Besök tivoliståndet. Smaka på jul- och marknadsfavoriter som pajer, kringlor och croissanter hos bagaren, kyckling och korv i grillståndet och sötsaker i godisståndet. Fira jul med massor av traditioner och bygglädje med vintermarknaden! Innehåller nio minifigurer med tillbehör: tre kvinnor, två män och fyra barn.
  • Innehåller nio minifigurer med tillbehör: tre kvinnor, två män och fyra barn
  • Med fungerande karusell, kontrollhytt med rörliga hinkar, två gatlyktor, tre träd, en bänk och tre bord samt marknadsstånd med bakverk, grillat och godis
  • Tillbehör: koppar, nallebjörn, katt, halsduk, väska och massor av matdelar
  • Karusellhästarna har en ny utsmyckad huvuddel
  • Vrid på handtaget för att få karusellen att snurra
  • Ta en åktur med karusellen
  • Se hur hästarna på karusellen gungar!
  • Smaka påjulmat i marknadsstånden med bakverk, grillat och godis!

Objektnr 566927451

Visningar 2 698

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

LEGO 10235 Exclusive / Jul "Vintermarknad" - från 2013, oöppnad / förseglad!

Pris

4 698 kr

Peklek

Lerum, Sverige

5.0

Peklek

Verifierad

Toppsäljare

972 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också