Beskrivning

Oöppnad / förseglad samlarask (New & Sealed Box)!

LEGO® Friends 41371 "Mias hästtransport" - sällsynt byggsats lanserad 2019, oöppnad / förseglad! Det är dags att njuta av frisk luft på hästryggen med LEGO® Friends leksetet 41371 Mias hästtransport. Realistiska funktioner uppmuntrar din djurälskare att leka rollekar om hur det är att ha en egen häst. Hästtransporten har en bakdörr med gångjärn som hästen kan gå uppför. En öppningsbar sida gör det lätt att lasta in all ridutrustning som tjejerna behöver. Leksetet innehåller en fyrhjulsdriven LEGO buggy som kan köra transporten till skogen. Tjejerna kan utforska skogen från hästryggen och hålla utkik efter vilda djur under tiden. När ridturen är slut kan din Friends fantast uttrycka sin omvårdande sida genom att rykta den vita hästen och ge den lite hö. Ge varje LEGO byggare en fantastisk byggupplevelse med Instructions PLUS, som finns i LEGO Life appen för smartphones och surfplattor. Med de enkla, intuitiva bygginstruktionerna kan barn zooma, rotera och visualisera sin skapelse med det speciella spökläget medan de bygger. Instructions PLUS är dessutom perfekt för yngre byggare som vägleds genom byggprocessen så att de får uppleva känslan av att lyckas på egen hand. Den här buggyn med hästtransport innehåller 2 minidockor och 2 djurfigurer. Varmt välkommen att avhämta eller så skickar vi välemballerat, spårbart och försäkrat. Frakten inkluderar emballage, hantering och porto med transportförsäkring.

Butiken ”Peklek” erbjuder ett unikt utbud av sällsynta och populära LEGO® produkter av samlarkaraktär dvs. vi säljer uteslutande produkter som är slutproducerade och slutsålda hos LEGO. Hos oss hittar du såväl begagnade som oöppnade rariteter! Vi strävar efter att agera ansvarfullt och erbjuda en smidig och trevlig affär för dig som kund! Du kan känna dig trygg när du handlar hos oss, vi har mångårig erfarenhet och hundratals nöjda kunder ;-). Att vi är pålitliga, trevliga och lever upp till förväntningarna bekräftas av alla fina omdömen vi får, se själv!

För snabbast möjlig leverans till dig, ser vi till att ditt köp paketeras omsorgsfullt och skickas direkt med första postgången! Vi följer ditt paket och hjälper till utifall något strular under transporten. Nöjda blir vi först när vi ser att du har mottagit ditt paket som förväntat!

Vi servar våra kunder sju dagar i veckan, året runt men även vi behöver ledigt ibland. Ifall vi inte kan skicka paket direkt efter betalning så informerar vi om det i förväg på ”Notiser”. Där presenterar vi även nyheter i vårt utbud m.m. Kontakta oss gärna ifall förpackningens (Legoasken) skick är särskilt viktig för dig!

Kompletterande produktbeskrivning - Den här hästleksaken för barn innehåller 2 minidockor, Mia och Emma, samt en häst och en kanin. Innehåller en byggbar fyrhjulsdriven buggy och en LEGO® Friends hästtransport med öppningsbar sidopanel och bakdörr, ett byggbart skogslandskap åt kaninen och en låda med redskap för hästskötsel. Tillbehör: hästfilt, sadel, träns, ridhjälm, morot, hö, borste, rosett och solglasögon. Barn kan låtsas koppla på hästtransporten och sedan åka och hämta Emma i Mias fyrhjulsdrivna buggy. Låt ditt barn ge uttryck för sin omvårdande sida genom att ge hästen en morot och lite hö. Många olika lekscenarier i naturen sätter fart på fantasin. Använd LEGO® Life appen för att få tillgång till de intuitiva bygginstruktionerna Instructions PLUS. Vägled yngre byggare genom byggprocessen med lättanvända funktioner för att zooma, rotera och visualisera skapelser med spökläget medan de bygger. LEGO® Friends hästset uppmuntrar till fantasilek och gör det kul och kreativt att bygga. En perfekt julklapp eller julöverraskning till kreativa barn. Det här setet är en del av LEGO® Friends världen, som är full av vardagshjältar och spännande verklighetsbaserade scenarier.

Objektnr 607118297

Visningar 1 076

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

LEGO Friends 41371 "Mias hästtransport" - från 2019, oöppnad / förseglad!

Pris

698 kr

Peklek

Lerum, Sverige

5.0

Peklek

Verifierad

Toppsäljare

969 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?