Beskrivning

Oerhört vacker och innehållsrik bok av landskapsarkitekten Timothy Leese. För fotot svarar de framstående trädgårdsfotograferna Jerry och Marcus Harpur. Se bifogade bilder och bokbeskrivning nedan för mera info.

Helt i nyskick, även skyddsomslaget. Inbunden, 80 sidor, Albert Bonnier Förlag, 235x265x18 mm och vikt 645 g. ISBN 9100570125.

Bokbeskrivning:
Väl valda perenner ger alltid en trädgård färg, form och dramatik. I denna inspirerande och informativa guide visar Timothy Leese hur perenner kan användas som ett spännande inslag i grönskan, antingen som en djärv färgklick under en kort tid eller som ett raffinerat inslag under en längre period.Perenner tar upp färgrika perenna växter som passar för olika typer av trädgårdar. Här finns växter för torr eller fuktig mark, blommor som kräver mycket sol och de som trivs i skugga. Även de ovärderliga marktäckarna finns med samt växter med effektfulla och färggranna blad. Du får veta färg, växthöjd, utbredning, blomningstid och härdighet och varje kapitel avslutas med en bukett av de mest tacksamma och lättodlade perennerna. En mer utförlig beskrivning om hur du planterar och sköter dina perenner avslutar boken.Vare sig du är nybörjare som planerar din trädgård från grunden eller en van trädgårdsodlare som behöver ny inspiration, så är denna rikt illustrerade bok en ovärderlig hjälp till att färgsätta och skapa spänning i din trädgård.Timothy Leese har tidigare varit inredningsarkitekt vid auktionsfirman Christie¿s i London och arbetar nu som landskapsarkitekt vid en plantskola i Holkham Park, Norfolk, England.

Köper du fler saker av mig vid samma tillfälle så ordnas självklart samfrakt om du vill, fraktkostnaden blir ju lägre och miljön mår lite bättre.

Objektnr 633690598

Visningar 18

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 26 maj 19:34

Timothy Leese - Perenner : Trädgård med färg

Utropspris

|0 Bud

40 kr

Slutar om

Råda15

Lidköping, Sverige

5.0

Råda15

Verifierad

90 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?