Beskrivning

PERENNER De 125 bästa sorterna från A-Ö Lisa Winnerlid + PERENNER I DIN TRÄDGÅRD TILL NYTTA OCH FÄGRING Lena Månsson

Semic förlag 2007 och ICA förlag 2000.

2 kartonnage i gott skick, mindre bruksspår och en namnad.

Låt växterna sköta jobbet! Perenner har aldrig varit så populära som nu. De är perfekta för oss som har ont om tid men gärna vill ha blommor i trädgården att njuta av - och de är tacksamma då de återkommer i trädgården år efter år.Perenner är lättskötta och därför tillhör de det bästa man kan ha i sin trädgård. De förlänger blomningen i rabatterna, ger liv åt barrväxter, gör omöjliga partier lättskötta och inte minst, de är perfekta partners till rosor.Boken innehåller de bästa sorterna från A till Ö med allt från vårvinterns blommande mirakel till höstens glödande rabatt, växter för skuggiga lägen, den magiska vita trädgården och doftande oaser i sol. Här finns också handfasta planteringsråd med olika symboler som pekar ut sortens särprägel. Rådjurssäkert? Lättodlat? Krav på miljö? Här hittar du alla svaren!Boken beskriver drygt 125 perenner som Lisa Winnerlid själv odlat i sin trädgård och kan rekommendera.

Perenner är nästan som att måla. Det behövs olika färger och nyanser och varierande former på blad. Tips- och inspirationskapitel hjälper dig på traven till stordåd i trädgården. Här beskrivs i ord och bild olika sätt att använda perenner.
För att underlätta planeringen oavsett om det gäller färger, blomningstid eller växtens krav finns för varje växt foto samt olika fakta försedda med rubriker så att du lätt ska kunna finna just den information du söker. Utifrån en lathund i form av en tabell över de olika växternas krav och egenskaper kan du ganska snabbt grovplanera ditt växtval. Rikt Färgfotoillustrerad.

SE BILDER FÖR MER INFORMATION.

Objektnr 608376499

Visningar 118

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

PERENNER De 125 bästa sorterna från A-Ö Lisa Winnerlid + PERENNER Lena Månsson

Pris

220 kr

Haldins_Hylla

Mönsterås, Sverige

5.0

Haldins_Hylla

Företag

Toppsäljare

15 185 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?