Beskrivning

Det är lätt att tro att potatis är typiskt svenskt, i denna vackra bok visas motsatsen och du får mängder med goda recept. Se bifogade bilder och bokbeskrivning nedan för mera info.

Nyskick, även skyddsomslaget. Forum förlag, Inbunden, 143 sidor. 235x240x20 mm och vikt 760 g. ISBN 9137115448

Bokbeskrivning:
Lyxigt och läckert, exotiskt och klassiskt. Här presenteras de godaste potatisrätterna från hela världen. Thailand, Indien, Marocko, Iran, Mexiko, Australien, Italien. Potatis på nytt sätt. 56 spännande potatisrecept samlade i en bok.Det är soppor, sallader och smårätter, rätter med fisk och skaldjur, fågel eller kött, ett-i-allt-rätter, tillbehör, paj och pasta, bakat och sött. Nya potatissorter, kryddblandningar och tillredningssätt får oss att återupptäcka den fina råvara som potatisen är. Annie Nichols är välkänd matstylist och kokboksförfattare i England. Hon har tidigare arbetat som kock på olika restauranger världen över. Peter Myers är en av Englands mest framstående matfotografer.

Köper du fler saker av mig vid samma tillfälle så ordnas självklart samfrakt om du vill, fraktkostnaden blir ju lägre och miljön mår lite bättre.

Objektnr 634752605

Visningar 3

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 9 jun 19:36

Potatis från gratäng till empanaditas

Utropspris

|0 Bud

80 kr

Slutar om

Råda15

Lidköping, Sverige

5.0

Råda15

Verifierad

97 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?