Beskrivning

Veckotidningen Idun från 1943.

Reportage: Hur ska egentligen en kvinna vara klädd för att behaga mannen och vara vacker inför honom? Idun har frågat ett antal män och på bild ser vi dem tillsammans med sina fruar. Fruarna är klädda i det som männen tycker allra bäst om. Bild på Sture Lagerwall som beundrar sin hustru Guje Lagerwall. Hon är så vacker! Skådespelare Lauritz Falk vet hur hans fru ska se ut för att behaga honom. På bild ser vi fru Gerd Hagman. Hon är gift med advokat Gunnar Ewerlöf och på bild ser vi hur han beundrar hennes utseende. Marianne Aminoff har klätt upp sig inför sin man Sven-Bertil Norberg. Att få beundrande blickar från sin man kan göra en kvinna riktigt lycklig!

Reportage: Hur ska man egentligen klä sig om man som ung kvinna jobbar på kontor? Det gäller att vara chic! Sickan Carlsson agerar fotomodell när Idun visar upp lämpliga plagg för en ung dam att bära på kontoret. Andra som agerar fotomodeller i reportaget är Anne-Margreth Björlin och Ingrid Dardel.

Reportage: Fyra paranta damer visar upp det senaste hattmodet. På bild ser vi: Gunvor Thuresson iförd puddinghatt. Ulrika Lyttkens iförd en beret. Fröken Marianne Gentele. Gunvor Sjögren i en klockhatt.

Reportage: Signe Wennergren bor i landsorten, skriver Idun. Att kunna klä sig chict är svårare om man bor på landsorten än om man bor i Stockholm. Signe Wennergren bor i Halmstad och nu intervjuas hon om hur hon gör för att se vacker ut, trots att hon bor i landsorten.

Se även mina andra tidningar till salu.

Jag samfraktar!

Objektnr 605186557

Visningar 278

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Idun 42 1943 Marianne Aminoff, Guje Lagerwall, Sickan Carlsson, Ingrid Dardel

Pris

119 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

387 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?