alltmix

Om

Företag

Ljungby | Reg. January 2024

Vi är en nybörjarfirma som säljer allt möjligt! Följ oss här på Tradera för att få erbjudanden och notiser om nya varor.

Skick:
I beskrivningen under varje annons kan du se om varan är oanvänd eller använd. Vi säljer varan som den är, med bilder och eventuella fel. Om du inte är nöjd kan du skicka tillbaka varan inom 14 dagar. Då betalar du som köpare returfrakten.

Betalningsvillkor:
Vi har Traderabetalning så du kan välja hur du vill betala. Du kan använda Swish, VISA, Mastercard och Maestro, Apple Pay, Google Pay, PayPal, Paynova eller Klarna. Betala inom 3 dagar, annars kan vi häva köpet .

Betalning ska ske inom 3 arbetsdagar efter auktionen är slut, om vi inte har kommit överens om något annat.
Om du hämtar produkten ska du göra det inom 3 dagar , om vi inte har kommit överens om något annat.

Leveransvillkor och samfrakt :
Vi skickar varan inom 3–5 arbetsdagar efter att du har betalat.

Vi samfraktar varor från både auktioner och köp nu annonser som går ut inom 3 dygn. Vänta med att betala tills vi har skickat en bekräftelse med den nya fraktkostnaden . Fraktkostnaden beror på vikt och storlek på paketet.

Kom ihåg! Fraktkostnaden täcker frakt , hantering och emballage inklusive moms. Därför är en del av fraktkostnaden fast för varje vara även om du samfraktar. Men vi drar av lite om du samfraktar så att du sparar pengar.

14 dagars ångerrätt och retur :
När du köper från oss har du 14 dagars ångerrätt enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (SFS 2005:59). Om du vill skicka tillbaka varan betalar du frakten och vi ger dig pengarna tillbaka när vi har fått varan.

Kontakta oss via meddelandefunktionen på Tradera om du vill skicka tillbaka varan. Vi ger dig pengarna tillbaka om du skickar tillbaka varan inom 14 dagar enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (SFS 2005:59). Varan ska ha prislapp och andra märkningar kvar. Du betalar returfrakten och vi betalar tillbaka inom 30 dagar. Om varan är skadad, ta en bild på varan och emballaget så att vi kan reklamera hos fraktbolaget.

Kontakt:
Har du fler frågor eller funderingar?

Kontakta oss gärna via meddelandefunktionen på Tradera .
Eller maila till: Alltmix@yahoo.com
Vi svarar dig inom 48 timmar på vardagar